Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ

Μετά την ανοιχτή παρέμβαση του εφοπλιστή Σπανού υπέρ του συνδυασμού που κατεβάζουν από κοινού ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑ.Ο.Σ. στην Ικαρία, τη σκυτάλη πήρε χτες ο εφοπλιστής Αλαφούζος, για να προσφέρει την υποστήριξή του μέσω της εφημερίδας του συγκροτήματος, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ.

«Η κουκουεδίστικη νοοτροπία έχει διαβρώσει τη λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών και έχει εισχωρήσει ακόμη και στη διαχείριση της οικονομικής ζωής - λ.χ. οι ιδιοκτήτες των μικρών επιχειρήσεων, εφόσον θέλουν να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους, φροντίζουν να διατηρούν καλές σχέσεις με τις κομματικές αρχές και να προσλαμβάνουν τις καθαρίστριες που τους υποδεικνύονται από αυτές», αναφέρει σε άρθρο της μία από τις ακριβοπληρωμένες γραφίδες του Αλαφούζου, και συνεχίζει: «Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι ότι οι δημοτικές αρχές δεν διακρίνονται για την προσφορά τους στον τομέα των δημόσιων έργων - πράγμα φυσικό αφού η μιζέρια είναι βασική συνθήκη για την προαγωγή του σοσιαλισμού».

Δε θέλει και πολλή σκέψη να καταλάβει κανείς ότι στην προσπάθειά τους να βρουν κάτι να πουν σε βάρος των αγωνιστικών δημοτικών αρχών της Ικαρίας και των κομμουνιστών δημάρχων, καταφεύγουν σε γελοιότητες. Μάταιος ο κόπος των εφοπλιστών και των παπαγάλων τους. Ο λαός της Ικαρίας θα τους δώσει την Κυριακή την απάντηση που πρέπει, βγάζοντας συμπεράσματα και από το γεγονός ότι όλα τα κοράκια των αστικών επιτελείων έχουν πέσει πάνω του για να τον αποτρέψουν από το να ψηφίσει τη «Λαϊκή Συσπείρωση» που στηρίζει το ΚΚΕ!


Τώρα πρέπει να γίνει το θαρρετό βήμα, να πάει μέχρι τέλους. Για να σταλεί ηχηρό το μήνυμα της αντεπίθεσης. Για να διεκδικήσει αποφασιστικά ο λαός της Ικαρίας τα αντιπλημμυρικά έργα που του έχουν στερήσει η κυβέρνηση, η ΝΔ και οι σύμμαχοί τους, στο όνομα του να κερδίζουν αμύθητα πλούτη οι κάθε είδους Αλαφούζοι και το σινάφι τους. Για να κερδίσουν με τον αγώνα τους ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες προς όφελος του λαού και όχι των εφοπλιστών. Να συνεχίσει η Ικαρία να πρωτοπορεί στον πολιτισμό, στον αθλητισμό και σε έργα υποδομής που για την πλειοψηφία των δήμων της χώρας είναι άπιαστο όνειρο.


http://lsikarias.blogspot.com

Σχετικά:
ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΚΑΪ




..


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να κάνω μια πρόβλεψη ;

Αν την Κυριακή, αναδειχθεί Δήμαρχος της Ικαρίας Κομμουνιστής, τότε αυτό, θα επισκιάσει όποια άλλη εκλογή σε περιφέρεια ή μεγάλο δήμο !

Aristera sti Mitilini είπε...

Tasos@: Αυτό εννοεί η ηγεσία της αλλά ευτυχώς ο κόσμος που εγκλωβίστηκε κατάλαβε...

Faros@: Πράγματι έαν η "Κούβα του Αιγαίου" τα καταφέρει τότε θα ξεχαστούν όλα τα άλλα...