Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ: ΤΩΡΑ ΚΚΕ

Κάλεσμα στους αγρότες και τις αγρότισσες απηύθυνε ο πρώην βουλευτής Σταύρος Σκοπελίτης, να υπερψηφίσουν το Κ.Κ.Ε. στις επικείμενες εκλογές.

Ειδικότερα, σημειώνει πως η κατάσταση που βιώνουν οι αγρότες είναι η χειρότερη των τελευταίων δεκαετιών. Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων (το λάδι, το γάλα, το κρέας) είναι στον πάτο του βαρελιού, το κόστος παραγωγής στα ύψη, το ίδιο και το κόστος ζωής, αφού πληρώνουν όλοι την πολιτική που εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις των κομμάτων της ντόπιας πλουτοκρατίας, η τρόικα και όσα κόμματα υποκλίνονται στον ευρωμονόδρομο.

«Οι μόνοι κερδισμένοι είναι οι εμποροβιομήχανοι, που καταληστεύουν, μαζί με τους αγρότες, και τα λαϊκά στρώματα. Η κατάσταση αυτή δημιουργήθηκε από την πολιτική που προωθεί στον αγροτικό τομέα η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ελληνικές κυβερνήσεις τού ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Μεγάλες ευθύνες γι’ αυτή την πολιτική έχουν το ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΜΑΡ ενώ το μόνο κόμμα που αντιπάλεψε αυτή την πολιτική και στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των αγροτών, είναι το ΚΚΕ.



Τέλος, ο κ. Σκοπελίτης καλεί τους αγρότες να βγάλουν πιο ισχυρό το Κ.Κ.Ε. σε αυτές τις εκλογές, για να έχουν έναν αποφασιστικό υπερασπιστή των συμφερόντων τους στις επόμενες εκλογές. Για να ανοίξει ο δρόμος για τη λαϊκή εξουσία και οικονομία, με έξοδο από την Ε.Ε. και μονομερή διαγραφή του χρέους.
Όλα τα άλλα κόμματα θα συνεχίσουν την ίδια αντιαγροτική πολιτική, γι’ αυτό όσο πιο αδύνατα βγουν από την εκλογική μάχη, τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα για τους αγρότες.»



πηγή: emprosnet

Δεν υπάρχουν σχόλια: