Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

ΠΕΚ: Σχετικά με όσα ανέφερε ο κύριος Κονδυλούδης (Αιολικά Νέα)

Σχετικά με όσα ανέφερε ο κύριος Κονδυλούδης στο δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Μυτιλήνης (15/03/2010), για το ΣΕΜΜΕΛ, το ΔΣ του ΠΕΚ ενημερώνει και καταγγέλει:

Το ΣΕΜΜΕΛ (Σωματείο Εργαζομένων στα ΜΜΕ Λέσβου) είναι μέλος της δύναμης του ΠΕΚ αλλά ανεξάρτητα από αυτό, κάθε εργαζόμενος, κάθε σωματείο που αγωνίζεται για την διασφάλιση των θέσεων εργασίας και την υποστήριξη των εργατικών κατακτήσεων, τυχαίνει της υποστήριξης της διοίκησης του ΠΕΚ.

Πρέπει να γνωρίζει ο κύριος Κονδυλούδης ότι κάθε εργαζόμενος έχει το δικαίωμα να στηρίζει ιδεολογικά και να ανήκει σε όποια πολιτική παράταξη επιθυμεί και μάλιστα όταν η όποια τοποθέτηση είναι ανιδιοτελής, είναι σεβαστή. Αυτό αποτελεί κατάκτηση και δικαίωμα.

Το φακέλωμα έχει καταδικαστεί στην συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού μας και μόνο ορισμένοι καιροσκόποι έχουν μείνει σε άλλες εποχές και με τον τρόπο τους συνδράμουν στις επιδιώξεις της άρχουσας τάξης, για νομιμοποίηση του φακελώματος των εργαζομένων, από ντόπιους και ξένους μηχανισμούς.

Καλούμε τους εργαζόμενους στα «Αιολικά Νέα» να μην ενδώσουν σε όποια προβοκατόρικη ενέργεια δεχθούν, να σταθούν ενιαία απέναντι στις αντεργατικές επιλογές, να απαιτήσουν την διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας και να εφαρμοσθούν οι συλλογικές συμβάσεις.

Επίσης καλούμε τους εργαζόμενους και όλο το Λεσβιακό Λαό, να καταδικάσει κάθε προσπάθεια φακελώματος και τρομοκράτησης των εργαζομένων, που διεκδικούν τα δικαιώματά τους.


Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !

Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, 16 Μαρτίου 2010


...


Δεν υπάρχουν σχόλια: