Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Α. ΠΑΠΑΡΗΓΑ 13/2/2012 - ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ Π.Α.ΜΕ (Βίντεο)

Στο βίντεο που παραθέτουμε από την τηλεόραση του «902» παρακολουθούμε αποσπάσματα από την συνέντευξη που έδωσε σήμερα η γ.γ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, όπως και τον τρόπο που παρουσίασε τις χθεσινές κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ.

«Απέναντι στο λαό στέκεται μια κυβέρνηση αποφασισμένη, με κάθε μέσο, στα πλαίσια της αστικής δημοκρατίας και παραβιάζοντας, με κρατική καταστολή ακόμη και τη φραστική διατύπωση των λαϊκών αιτημάτων, να τσακίσει το λαό και να διασφαλίσει την εφαρμογή της πτώχευσης του λαού, ικανοποιώντας με "φωτιά και σίδερο" τους πιστωτές και τους κεφαλαιοκράτες της χώρας», τόνισε μεταξύ άλλων η Α. Παπαρήγα ενώ σχολιάζοντας τις διαφοροποιήσεις βουλευτών από την επίσημη γραμμή των κομμάτων τους εκτίμησε ότι δημιουργήθηκε ένα νέο πολιτικό σκηνικό που οφείλεται στην πίεση που άσκησε το εργατικό λαϊκό κίνημα.

αναδημοσίευση από : "Βαθύ Κόκκινο" tsak-giorgis.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τον οχτωβρη του 2011 αναδημοσιευσατε το αρθρο "παρακρατος τοτε και σημερα" απο το μπλογκ κοκκινος φακελος.
Μεσα σε αυτο αναφερεται ο τολη ςμιχαλης ως παρακρατικος!!! Το ονομα αυτο το συνεισεφερε ο χρηστης tasosnastos.blogspot.com με το σχολιο νο 3.

http://kokkinosfakelos.blogspot.com/2011/10/blog-post_23.htmlτου

Ομως:
Ο χρηστης tasosnastos.blogspot.com εχει αναιρεσει το παλιο του σχολιο, με νεο σχολιο (ημερομηνιας 14/02/2012) και εχει αποκαταστησει το ονομα και την υποληψη του Τολη Μιχαλη.


Παρακαλω οπως αποκαταστησετε το ονομα και την υποληψη του Τολη Μιχαλη και να απευθυνθειτε σε ολα τα blog που αναπαρηγαγαν το αρθρο σας (αρα και τη λαθεμενη πληροφορια) για να διορθωσουν και αυτα το λαθος!

ενας συντοπιτης του τολη μιχαλη