Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Τώρα είναι η ώρα ! ΚΚΕ με το νου και την καρδιά !

Τώρα είναι η ώρα!
ΚΚΕ
με το νου και την καρδιά !

Για καθέναν που πείθεται ότι τα πράγματα μπορούν να είναι αλλιώς, ότι η χώρα μας έχει όλες τις δυνατότητες να ικανοποιήσει τις ανάγκες του λαού, ότι είναι ρεαλιστικός ένας άλλος δρόμος ανάπτυξης, με τους εργαζόμενους να απολαμβάνουν τον πλούτο που παράγουν.

Με το νου...
Ψηφίζουμε ΚΚΕ με το νου, γιατί η διαφορά που θα έχει ο πρώτος από τον δεύτερο δεν έχει καμιά σημασία. Γιατί αυτό το «μήνυμα» στέλνει και το Γιούρογκρουπ της Δευτέρας 8 Ιούλη, που έχει θέμα την Ελλάδα και όπως φαίνεται ούτε στην ΕΕ τούς απασχολεί ποιος θα είναι ο νέος υπουργός Οικονομικών, αφού το «κουστούμι» που θα ραφτεί για τον ελληνικό λαό είναι δεδομένο. Γιατί λοιπόν να απασχολεί το λαό;


...και την καρδιά !
Ψηφίζουμε ΚΚΕ με την καρδιά, γιατί δεν ανεχόμαστε άλλο την καπηλεία του ΣΥΡΙΖΑ στα οράματα και τα ιδανικά του κινήματος στην Ιστορία της Αριστεράς, που είναι έννοια ταυτισμένη με τον αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλισμό, ενάντια στο σάπιο καπιταλιστικό σύστημα. Γιατί, θέλουμε να καθαρίσουμε αυτές τις αξίες και τα ιδανικά, που λέρωσε η «πρώτη φορά αριστερά», που τα συκοφάντησε όσο κανένας.


Εδώ είναι η ελπίδα !

www.902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: