Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΤΡΑΣ & ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ





ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΤΡΑΣ

«Τα τελευταία χρόνια οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και μαζί τους έχει γενικευτεί η χρήση του διαδικτύου (internet - ίντερνετ). Γι'αυτό το λόγο από το διαδίκτυο δεν θα μπορούσε να λείπει η Λαϊκή Συσπείρωση. Η ηλεκτρονική διεύθυνση της παράταξής μας είναι: www.patrals.gr.

Όλα τα υλικά, τα δελτία τύπου, οι ανακοινώσεις και οι επεξεργασίες της γραμματείας της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι διαταγμένα θεματολογικά με βάση τις κατηγορίες, που εμφανίζονται στο μενού, στα αριστερά της σελίδας. Σε ειδική κατηγορία βρίσκονται τα θέματα, που έχει φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων η Δ.Α.Σ. «Πάτρα Μπροστά», που είναι ο προκάτοχος της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Η ιστοσελίδα έχει λειτουργική διάταξη των συνδέσμων και των υλικών, με χώρο για προβολή των κύριων θεμάτων της επικαιρότητας και των τελευταίων νέων από τη δράση της Λαϊκής Συσπείρωσης. Νέο εξάλλου στοιχείο για την ιστοσελίδα της Λαϊκής Συσπείρωσης αποτελεί η δυνατότητα αναζήτησης υλικών, με λέξεις μέσα στο κείμενο και άλλα πρόσθετα κριτήρια, όπως η θεματολογική κατηγορία κτλ. Ο κόμβος της Λαϊκής Συσπείρωσης διαθέτει επίσης μια σειρά άλλες ενδιαφέρουσες σελίδες, όπως αυτή με τους συνδέσμους των κοινωνικοπολιτικών οργανώσεων.

Οι σελίδες της Λαϊκής Συσπείρωσης στο web έχουν εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις, για να αποτελέσουν πηγή τακτικής πληροφόρησης από πρώτο χέρι για τις θέσεις και τις δραστηριότητες της παράταξης, με αποδέκτη κάθε κυβερνοεπισκέπτη, που αναζητά την αλήθεια, χωρίς προκαταλήψεις και περιορισμούς. Το ίντερνετ πρέπει να το αντιλαμβανόμαστε πάντα μέσα στον εκάστοτε οικονομικό και πολιτικό σχηματισμό που υπάρχει. Στο πλαίσιο της ταξικής πάλης καταβάλλονται από τον αντίπαλο συνεχείς προσπάθειες υποταγής σ’αυτόν όλων των δυνατοτήτων του ίντερνετ. Και εμείς όμως από την πλευρά μας επιχειρούμε σε καθημερινή βάση να αξιοποιήσουμε το ίντερνετ βάζοντάς το στην υπηρεσία της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων.

Εμπρός λοιπόν! Συνδεθείτε! Και καλή πλοήγηση!»

....

Δεν υπάρχουν σχόλια: