Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

CARREFOUR: ΖΗΤΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΤΑ 10%

Τη μείωση μισθών όλων των εργαζομένων σε ποσοστό 10% ζητά η επιχείρηση «ΚΑΡΦΟΥΡ - ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΙΑ», επικαλούμενη τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχείρηση. Την πρότασή της η εργοδοσία γνωστοποίησε με εξώδικο στο Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση (www.sesem.gr) καλώντας το σε συνάντηση για την υπογραφή της νέας σύμβασης που θα προβλέπει μείωση μισθών.

«Κάθε κατάστημα, κάθε αποθήκη, κάθε χώρος δουλειάς, να γίνει κέντρο οργάνωσης του αγώνα μας. Κανένας μόνος του. Ένας για όλους και όλοι για έναν. Να μην δεχτούμε καμία μείωση μισθών, να υπερασπιστούμε τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, να διεκδικήσουμε αυξήσεις που θα καλύπτουν τις πραγματικές ανάγκες μας, να απαιτήσουμε όλα όσα μας ανήκουν».

Αυτή είναι η απάντηση του σωματείου στην εργοδοσία και ταυτόχρονα το κάλεσμα που απευθύνει στους εργαζομένους στην επιχείρηση μπροστά στην επίθεση της εργοδοσίας. Σ' αυτήν την κατεύθυνση το σωματείο καλεί τους εργαζόμενους, αύριο Κυριακή, στις 10 το πρωί, σε ανοιχτό Διοικητικό Συμβούλιο που θα γίνει στο ξενοδοχείο «Ιμπέριαλ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: