Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΜΕ ΣΑΜΟΥ: Συμμετοχή στο Συλλαλητήριο 1 Νοέμβρη - τηλέφωνα για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΑΜΟΥ

     Σάμος, 22 Οκτώβρη 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καθημερινά η Γραμματεία Σάμου του ΠΑΜΕ, το Εργατικό Κέντρο Σάμου και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, ύστερα από σχετικές αποφάσεις που έχουν πάρει, δίνουν τη μάχη ώστε η φωνή του ταξικού κινήματος για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των εργαζομένων, των ανέργων και όλων των λαϊκών στρωμάτων καθώς και το κάλεσμα για το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Αθήνα την 1η Νοέμβρη, να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους.

Κατά τη διάρκεια της δίμηνης καμπάνιας του ΠΑΜΕ, που έχει σαν αιχμή τα προβλήματα της ανεργίας, της κοινωνικής ασφάλισης και της μείωσης του εισοδήματος, γίνεται προσπάθεια να οργανωθεί η αντεπίθεση ενάντια στην αντιλαϊκή και αντεργατική πολιτική που ρημάζει τα δικαιώματα και τη ζωή μας. Ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης, Ε.Ε., εργοδοτών και μονοπωλίων. Να οργανωθούν οι άνεργοι και να διεκδικήσουμε ουσιαστικά μέτρα προστασίας.


Μέσα σε αυτά τα πλαίσια σωματεία του ιδιωτικού και του δημόσιου φορέα, μαζικοί φορείς, συνεδριάζουν, παίρνουν αποφάσεις συμμετοχής, γίνονται συσκέψεις, περιοδείες σε τόπους δουλειάς και κατοικίας, παρεμβάσεις σε δημόσιους φορείς (Λιμεναρχείο, Περιφέρεια, Δήμο, ΙΚΑ, α’ βάθμια κλπ) και πραγματοποιήθηκε συλλαλητήριο στις 3 Οκτώβρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλη την Ελλάδα μέχρι στιγμής, περισσότεροι από 750 φορείς (Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, Σωματεία, μαζικοί φορείς κλπ), έχουν πάρει απόφαση συμμετοχής στη δίμηνη καμπάνια και στο πανελλαδικό συλλαλητήριο, ενώ και από τη Σάμο δεκάδες είναι τα σωματεία του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα καθώς και φορείς του μαζικού και λαϊκού κινήματος που έχουν πάρει αντίστοιχες αποφάσεις. Παράλληλα ο αγώνας αυτός εμπνέει δεκάδες συνδικαλιστικές ενώσεις και σωματεία απ όλο τον κόσμο που έχουν στείλει μηνύματα διεθνιστικής αλληλεγγύης.

Το επόμενο διάστημα θα συνεχίσουμε τη δράση μας με στόχο να ανεβάσουμε τις αγωνιστικές διαθέσεις, να σταματήσουμε τη μοιρολατρία, την ηττοπάθεια, την λογική της αναποτελεσματικότητας των αγώνων, των μειωμένων απαιτήσεων και του «μικρότερου κακού». Να δυναμώσουμε της οργανωμένη δράση. Να δυναμώσουμε το ταξικό εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, να μαζικοποιηθούν τα σωματεία. Να συμβάλουμε στο ανέβασμα της συνείδησης της εργατικής τάξης, στην οργάνωσή της, στη δράση της, στην οργάνωση της κοινωνικής συμμαχίας, στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος. Καλούμε όλα τα σωματεία τους μαζικούς φορείς, τις Λαϊκές Επιτροπές να προετοιμάσουν το επόμενο βήμα κλιμάκωσης με ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ-ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στα τέλη Νοέμβρη.

Δεν δεχόμαστε να ζούμε σαν σύγχρονοι σκλάβοι!
Ήρθε ο καιρός να ακουστεί η φωνή μας!


Καλούμε μαζικά σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Αθήνα
το Σάββατο 1η Νοέμβρη στις 12:00 μ.μ. στην πλατεία Συντάγματος

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καθημερινές έως τις 2:00 μ.μ.
στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΜΟΥ και στο τηλέφωνα 2273027561


Δεν υπάρχουν σχόλια: