Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ


(...) Αποτελεί τη μόνη ξεκάθαρη καταδίκη της πολιτικής που οδηγεί το λαό στη φτώχεια, στην ανασφάλεια, στην ανεργία, για τα κέρδη των μονοπωλίων. Είναι η μόνη ξεκάθαρη ψήφος κατά του Μνημονίου, του «Καλλικράτη», της ΕΕ.
Εκφράζει την απαίτηση να πληρώσουν την κρίση και το χρέος αυτοί που τα δημιουργούν με τις μεγάλες φοροαπαλλαγές και τις κρατικές χρηματοδοτήσεις που απολαμβάνουν οι μεγάλοι επιχειρηματίες.
Είναι ψήφος τιμωρίας του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ που κοροϊδεύουν. Στηρίζουν υποψήφιους που παριστάνουν τους ανεξάρτητους, ότι δήθεν είναι κατά του Μνημονίου, ενώ με τις θέσεις τους το εφαρμόζουν.
Για να έχεις στις περιφέρειες και στους δήμους εκλεγμένους αγωνιστές που θα εκπροσωπούν τους λαϊκούς αγώνες, θα μάχονται για το δίκιο σου, θα σε ενημερώνουν για τα νέα αντιλαϊκά μέτρα.
Είναι ψήφος διεκδίκησης των σύγχρονων λαϊκών δικαιωμάτων: Στη σταθερή δουλειά για όλους. Στις σύγχρονες δωρεάν κοινωνικές παροχές στην Παιδεία, στην Υγεία, στην Πρόνοια. Στο περιβάλλον, στις υποδομές.
Είναι ψήφος υπέρ της λαϊκής συμμαχίας και αντεπίθεσης για ριζικές αλλαγές, για ανάπτυξη υπέρ του λαού και όχι των μονοπωλίων (...).

Στην περιφέρεια και στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα ψηφίζουμε τη Λαϊκή Συσπείρωση (πατήστε στις εικόνες που ακολουθούν, κάντε μεγέθυνση και δείτε τους υποψήφιους)


...


Δεν υπάρχουν σχόλια: