Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΔΡΑΣΕΩΝ

Η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Φλώρινας, – που συγκροτήθηκε με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΥ, της ΠΑΣΕΒΕ, του ΜΑΣ και της ΟΓΕ, – σε πλατιά σύσκεψη αποφάσισε σειρά κινητοποιήσεων και δραστηριοτήτων ενάντια στα χαράτσια και στην αντιλαϊκή πολιτική.
Καλεί κάθε εργαζόμενο στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, κάθε μεροκαματιάρη αυτοαπασχολούμενο και φτωχό αγρότη, κάθε συνταξιούχο και άνεργο, κάθε νέο και νέα:

α) τη Δευτέρα 14 Νοέμβρη 2011, στις 12 το μεσημέρι, σε μαζική διαμαρτυρία, στα γραφεία της ΔΕΗ, ενάντια στο νέο χαράτσι για τα ακίνητα.
β) Την Τετάρτη 16 Νοέμβρη 2011, στις 11 το πρωί, σε μαζική εξόρμηση ενημέρωσης του λαού στη λαϊκή αγορά και στο ΚΑΠΗ και, στη συνέχεια, σε παράσταση διαμαρτυρίας, στο Δημαρχείο, με αίτημα να χορηγηθεί, με έξοδα του κράτους, πετρέλαιο θέρμανσης σε όλα τα σχολεία.
γ) Την Πέμπτη 17 Νοέμβρη 2011, στις 6:30΄ το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, με αφορμή την 38η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.
δ) Την Παρασκευή 18 Νοέμβρη 2011, στις 12 το μεσημέρι, ξανά στα γραφεία της ΔΕΗ, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο νέο χαράτσι και στις 8:30΄ το βράδυ σε πλατιά σύσκεψη, στο Εμπορικό Επιμελητήριο Φλώρινας, για να συζητήσουμε την παραπέρα κλιμάκωση της πάλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: