Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Σπιλάνης (ΔΗΜΑΡ), Βογιατζής (ΝΔ), Γιακαλής (ΠΑΣΟΚ): Οι υπεύθυνο-ανεύθυνοι παίζουν την κολοκυθιά για το ακτοπλοϊκό πρόβλημα !!!

Δίχως κανένα ίχνος ντροπής, ο ΓΓ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γ. Σπιλάνης (ΔΗΜΑΡ), αντί να αναλάβει τις ευθύνες του για την διακοπή του δρομολογίου προς την Βόρεια Ελλάδα, προτίμησε, να τις διώξει από πάνω του με σχετικό δελτίο τύπου αναφερόμενος πως φταίει η ίδια η εταιρεία που σταμάτησε το δρομολόγιο.
 
Δυστυχώς, ξεκίνησε ένας άτυπος πόλεμος μεταξύ τους, χωρίς να δίνεται όμως λύση στο τόσο μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.
Για άλλη μια φορά, αντί να δίνονται λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία, αρκούνται στις μεταξύ τους διαμάχες, δίχως να σκέφτεται κανένας τους τι θα γίνει για να σταματήσει η ταλαιπωρία των πολιτών.
 
Με σχετικό δελτίο τύπου, και ο κ. Π. Βογιατζής βουλευτής της ΝΔ, μας ενημερώνει και για τις δικές του ενέργειες που έκανε για να δοθεί λύση στο πρόβλημα.
Λες και δεν κυβερνά τον τόπο τούτο το κόμμα του.
Καλεί μάλιστα τον Υπουργό Ναυτιλίας να δώσει άμεση λύση, όταν το ίδιο καλούσε να κάνουν και οι προηγούμενοι υπουργοί από τον Φεβρουάριο!!!
 
Και τα είδαμε τα αποτελέσματα. Έφτασε η στιγμή που σταμάτησε μια και καλή η ακτοπλοϊκή συγκοινωνία του νησιού μας με την Βόρεια Ελλάδα.
Ελπίζουμε να σταματήσει αυτή η κοροϊδία και η ξαφνική αγωνία των υπευθύνων της Κυβέρνησης για το θέμα.
 
Ότι ήταν να γίνει έγινε.
Πρώτα τα κάνατε μαντάρα και τώρα θέλετε να μας πείσετε πως με δικές  σας ενέργειες θα λυθεί το θέμα, όποτε λυθεί και αν λυθεί!
 
Στο ίδιο μήκος κύματος και η θέση του Περιφερειάρχη κ. Ν. Γιακαλή (ΠΑΣΟΚ), που ζητά να ερευνηθεί η δυνατότητα δικαστικής προσφυγής κατά παντός υπευθύνου για το θέμα των συγκοινωνιών.
 
Όντας το μακρύ χέρι της Κυβέρνησης, ο κ. Γιακαλής, αν υποθέσουμε ότι υπεύθυνη είναι η εταιρεία, τότε θα κάνει μήνυση στον ίδιο του τον εαυτό σαν μέτοχος της εταιρείας που είναι.
 
Αλήθεια αν υπεύθυνη είναι η Περιφέρεια (αν) τότε θα κάνει μήνυση σαν μέτοχος στον ίδιο του τον εαυτό;
 
Μάλλον, πίσω από όλα αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, κρύβονται μεγάλα συμφέροντα και πολλά κέρδη.
 
Οι ευθύνες είναι πρώτα και κύρια πολιτικές και μόνο έτσι πρέπει να τις αντιμετωπίσει ο ελληνικός λαός, που για μια ακόμα φορά είναι το κύριο θύμα της πολιτικής που ακολουθιέται.
 
Σημείωση: Λέτε να βγουν μετά και να κοκορεύονται πως αυτοί έλυσαν το πρόβλημα, μόλις δοθεί λύση;
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: