Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΒΑΤΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ...

Μυστική αποστολή στο Άγιο 'Ορος, σύμφωνα με τo site "iefimerida", οργανώνεται από την ΕΛ.ΑΣ για να βρουν τον φυγόδικο Πέτρο Κυριακίδη. Παραθέτουμε μέρος του άρθρου:
 
" (...) Έτσι, οι αρχές θεωρούν ότι του έχει παρασχεθεί καταφύγιο από κάποιον ή κάποιους σε σημείο του Αγίου Όρους, μακρυά από αδιάκριτα μάτια.
Τα επιτελικά στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. προετοιμάζουν προσεκτικά σχέδιο δράσης. Αυτό θα εξελιχθεί σταδιακά. Πρώτα με την αποστολή μικρής ομάδας ανδρών στην Αθωνική Πολιτεία η οποία θα προσποιηθούν τους προσκυνητές προκειμένου να περιπλανηθούν για να συλλέξουν πληροφορίες και να εντοπίσουν πιθανές κρυψώνες.
Σε δεύτερη φάση και εφόσον εκτιμηθεί ότι υπάρχουν ενδείξεις για το κρησφύγετο του φυγόδικου επιχειρηματία θα συγκροτηθεί ειδική ομάδα προκειμένου να δράσει με ταχύτητα και διακριτικότητα καθώς όλοι εκτιμούν ότι είναι αδύνατο να οργανωθεί κανονική επιχείρηση λόγω της φύσεως του Αγίου Ορους, αλλά και της ιδιαιτερότητας που έχει η συγκεκριμένη περιοχή."
 
Άβατο στο Άγιο Όρος, προσεκτικές κινήσεις από την ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να συλληφθεί φυγόδικος που κατηγορείται για  τέλεση κακουργηματικών πράξεων στην υπόθεση των δανείων ύψους 700 εκ. ΕΥΡΩ της Proton Bank ...
Σαν το παιχνίδι που παίζουν τα μικρά παιδιά "μπορείς να με κυνηγήσεις και να με πιάσεις μέχρι εδώ, από κει και πέρα είναι σπίτι μου - δεν μπορείς".
Άραγε τυχαίο είναι που υπάρχουν αυτές οι "καβάτζες"; Ποιούς εξυπηρετεί να υπάρχουν τέτοια άβατα;
Ποιοί είναι αυτοί που έχουν συμφωνήσει ότι θα υπάρχουν "νεκρές ζώνες" στο "παιχνίδι" τους;
 
Γιατί στα Πανεπιστήμια καταργήσαν το "άβατο" και η ΕΛ.ΑΣ μπουκάρει με τις πρώτες ενδείξεις / φήμες που έχει;
Γιατί μπορεί η ΕΛ.ΑΣ με ένταλμα να έρθει σπίτι σου και να σε συλλάβει;
 
 
Ξεκάρφωτο: Τα ονόματα των αστυνομικών που έχουν συλληφθεί για την πρόσφατη υπόθεση των ναρκωτικών τα μάθατε; έχουν δημοσιοποιηθεί;
Γιατί αν πρόκειται για κάποιον "κοινό θνητό" με το που θα συλληφθεί, τα ΜΜΕ έχουν βρει γείτονες, γκόμενες/νους, γιαγιάδες και παππούδες σε ζωντανή σύνδεση και παρουσιάζουν αναλυτικά "βιογραφικά" σημειώματά του. Για αυτόν δεν ισχύει φαίνεται η προστασία των προσωπικών δεδομένων όπως ισχύει για τους προαναφερόμενους αστυνομικούς-εμπόρους...
 
Aristeri Poria
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: