Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Πώς μπορεί κι εκδίδεται η ΑΥΓΗ απρόσκοπτα με τέτοια κυκλοφορία;

 
Το συγκρότημα ΔΟΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την πώληση του 902 έχουν αρχίσει μια απίστευτη λασπολογία εναντίον του ΚΚΕ. Τα δε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους και βάζουν ζήτηματα επί ζητημάτων. Θεωρώ ότι το ΚΚΕ και οι εργαζόμενοι του 902 απάντησαν και απαντούν σε όλα.
 
Για τα οικονομικά του προβλήματα το ΚΚΕ έχει ενημερώσει τα μέλη του, τους οπαδούς του και τους εργαζόμενους γενικότερα. Έγκαιρα έκανε γνωστές τις προθέσεις του. Πονάνε και πολύ μάλιστα τους ΚΚΕδες αυτές οι αναγκαστικές επιλογές.
 
 
Η οργανωτική δομή του ΚΚΕ είναι δεδομένη. Η αυταπάρνηση με την οποία πολλές φορές γίνεται η διακίνηση του Ριζοσπάστη σε Συνέδρια ή σε εκλογικές αναμετρήσεις ή σε σοβαρά γεγονότα. είναι γνωστή επίσης. Στις μεγάλες πόλεις η εικόνα ΚΚΕδων και ΚΝιτών με το Ριζοσπάστη στο χέρι δεν ξενίζει εδώ και 10ετίες κανέναν. Παρόλα αυτά τα προβλήματα που έχουν ανακύψει είναι μεγάλα. Το ότι θα ξεπεραστούν το θεωρώ δεδομένο. Ξέρει το ΚΚΕ από δυσκολίες, θυσίες, κλπ. Παροδική είναι η δυσκολία. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι διακαιούνται οι οπορτουνιστές να μας κάνουν μαθήματα τιμιότητας. Ε, όχι δα! Η πολιτική τους είναι γνωστή. Το ότι κοροϊδεύουν ασύστολα το λαό, είναι οφθαλμοφανέστατο.
 
Όμως δε νομίζουν ότι οφείλουν κάποιες απαντήσεις ....
Κοιτάξτε τον πίνακα...
 
 
Φαντάζομαι, όπως κι εγώ αναρρωτιέστε...
 
Πώς μπορεί κι εκδίδεται η ΑΥΓΗ απρόσκοπτα με τέτοια κυκλοφορία;
Νομίζω πως και μόνο κοιτάζοντας τον πίνακα, τα ερωτήματα πληθαίνουν.
Μήπως, λέω μήπως, ισχύει η παροιμία "στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί;" 
 
 
Δεν υπάρχουν σχόλια: