Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Νομό Σάμου


Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Νομό Σάμου

Δράκος Αντώνης. Γεννήθηκε το 1959 στη Σάμο. Είναι απόφοιτος Μέσης Τεχνικής Σχολής Ηλεκτρολόγων. Από το 1975 που σπούδαζε και ξεκίνησε να δουλεύει (σε κλωστοϋφαντουργία, σε ηλεκτρολογικά έργα και μετά στη ΔΕΗ) ανέπτυξε συνδικαλιστική και πολιτική δράση.
Έχει διατελέσει πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σάμου, πρόεδρος του Σωματείου Τεχνικών ΔΕΗ Σάμου και νομαρχιακός σύμβουλος Σάμου.
Είναι μέλος του Γραφείου της Τομεακής Επιτροπής του ΚΚΕ. Περιφερειακός σύμβουλος Βορείου Αιγαίου και αντιπρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων Σάμου.


Βρυνιώτη Βάσω. Είναι 37 χρονών, γεννήθηκε στην Αλφειούσα του Πύργου Ηλείας από εργατοαγροτική οικογένεια.
Είναι απόφοιτος του Τμήματος Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), με μεταπτυχιακό στο Τμήμα Στατιστικής και Αναλογιστικών - Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών στη Σάμο.
Από το 2007 ζει μόνιμα στη Σάμο και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε λογιστικό γραφείο.
Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Σάμου του ΚΚΕ.
Υπήρξε γραμματέας στο Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου και είναι μέλος της Διοίκησης του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου.
Είναι πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σάμου.

Καρούτσος Φανούρης. Γεννήθηκε το 1960 στην Ικαρία. Είναι παντρεμένος με την Αθανασία Γιάκα και έχουν τρία παιδιά.
Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκινά από τα μαθητικά του χρόνια. Εντάσσεται στις γραμμές της ΚΝΕ το 1981 και από το 1984 είναι μέλος του ΚΚΕ. Έχει διατελέσει μέλος του ΝΣ της ΚΝΕ και της ΝΕ Ικαρίας - Φούρνων του ΚΚΕ.
Εργάζεται στον κλάδο των Κατασκευών και έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα στο συνδικαλιστικό κίνημα, κατά διαστήματα μέλος της Διοίκησης του Συνδικάτου Οικοδόμων Ικαρίας, πρόεδρος του ΔΣ τα τελευταία δύο χρόνια.
Από το 1986 δραστηριοποιείται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Εκλέγεται κοινοτικός σύμβουλος και δημοτικός σύμβουλος Ραχών (1986-2002). Στις εκλογές του 2002 και του 2006 εκλέγεται δήμαρχος Ραχών. Στις εκλογές του 2010 και του 2014 εκλέγεται εκ νέου δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον ενιαίο Δήμο Ικαρίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: