Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Δημήτρης Τζουμάκης: Αυτό λοιπόν που χρειάζεται είναι ψήφος στο τιμημένο ΚΚΕ για να πάψει να υπάρχει άνεργος και να υπάρξει ευδαιμονία στην όμορφη χώρα που λέγεται Ελλάδα

Δημήτρης Τζουμάκης
Ηθοποιός
Ο Βασίλης Ρώτας έλεγε ότι η τέχνη δεν παράγει δημοκρατία... Ο Αριστοτέλης έλεγε ότι δημοκρατικό προϊόν είναι να βγάλει ο άνθρωπος ό,τι πιο αισιόδοξο και δημιουργικό έχει μέσα του. Ετσι λοιπόν, ως κομμουνιστής, είναι καθήκον μου να υπερασπιστώ την ευγένεια, τη λαχτάρα μιας μάνας όταν γεννάει το μανάρι της να ευδαιμονεί και να καλύψει τη ρήση μιας αντάρτισσας μάνας που έλεγε ότι η ανθρωπότητα έχει δύο κατηγορίες ανθρώπων... Η μια λέει: «Το δικό μου το παιδί καλό παιδί, το άλλο γαμώ τη μάνα του», η άλλη λέει: «αν το παιδί της γειτόνισσας είναι καλό, είναι και το δικό μου». Συμμερίζομαι την αγωνία του πατέρα που είναι Ελληνας μετανάστης στη Γαλλία και ήταν οι κόρες του κοντά εκεί που έγινε η τρομοκρατική ενέργεια, αλλά θα τον ήθελα μπροστά σε μια αντιπολεμική διαδήλωση απέναντι στο ΝΑΤΟ και όσους το στηρίζουν.
Το ΚΚΕ προσδιορίζει την έννοια της αξιοπρέπειας της ανθρώπινης κοινωνικής συμπεριφοράς.
Αυτό λοιπόν που χρειάζεται είναι ψήφος στο τιμημένο ΚΚΕ, για να πάψει να υπάρχει άνεργος και να υπάρξει ευδαιμονία στην όμορφη χώρα που λέγεται Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: