Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Το ...ΠΑΣΟΚ είναι εδώ!

Μετά τις ...αντιμνημονιακές υποψηφιότητες Τζάκρη και Παραστατίδη, άλλοι τέσσερις πρώην βουλευτές και στελέχη πρώτης γραμμής του ΠΑΣΟΚ δήλωσαν τη στήριξή τους προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόκειται για τον Χρήστο Κοκκινοβασίλη, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ από το 1990 έως το 1996, τον Σάββα Εμινίδη, πρώην βουλευτή Καβάλας από το 2005 έως το 2007, τον Δημήτρη Πιπεργιά, πρώην βουλευτή Εύβοιας από το 1993 έως το 2004, αλλά και την ...πρόσφατη Μαρία Θεοχάρη, πρώην βουλευτή Καρδίτσας από το 2009 έως το 2012. Δεν θα σταθούμε στο ότι η Μαρία Θεοχάρη είναι άλλη μια βουλευτής που έβαλε την υπογραφή της στο μνημόνιο και τώρα συντάσσεται στο «αντιμνημονιακό» μέτωπο του ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί που πρέπει να σταθεί κανείς είναι στο ότι πρόκειται για βουλευτές που όλα τα προηγούμενα χρόνια ψήφιζαν και στήριζαν μια σειρά αντιλαϊκά μέτρα και συμφωνίες (αντιασφαλιστικά νομοσχέδια, μειώσεις μισθών και συντάξεων, σύμφωνα για το ευρώ κλπ.), τα οποία και ο τότε Συνασπισμός καταδίκαζε μετά βδελυγμίας.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί επίσης είναι πως ένας από τους λόγους που οι προαναφερθέντες τάσσονται αναφανδόν υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ είναι πως βλέπουν σε αυτόν τη δημιουργία ενός νέου «κεντροαριστερού - σοσιαλιστικού πόλου», παρόμοιου με αυτόν που είχε δημιουργήσει το ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: