Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Με το αζημείωτο...

Χρονολόγιο:

26/10/2013:
Ο Διονύσης Τσακνής εμφανίζεται με άρθρο του στο γνωστό προβοκατόρικο αντικομμουνιστικό* ιστολόγιο «εργατικός αγώνας», να προβοκάρει την διάσταση μεταξύ του ΚΚΕ και του δημοσιογράφου-μέλους του ΚΚΕ, Ν. Μπογιόπουλου.
Ξεκινάει από την μείωση της ύλης του «Ριζοσπάστη», για να καταλήξει στο «εξόχως σχετικό συμπέρασμα» πως «κάποιοι δεν συγχωρούν την έκφραση διαφορετικής γνώμης»...

3/10/2014:
Ο Διονύσης Τσακνής εμφανίζεται με άρθρο του στο ίδιο ιστολόγιο, οπού επιτίθεται εκ νέου (-που αλλού;) στο ΚΚΕ.
Σπεύδει μάλιστα να χαρακτηρίσει εκ των προτέρων ως «φασιστάκο» και «γλίτσα» όποιον τολμήσει να εκφράσει την δημόσια διαφωνία του με αυτό.
Το άρθρο αναδημοσιεύεται άμεσα στο ιστολόγιο «Iskra» τουΠ.Λαφαζάνη και αλλού.

18/1/2015:
Ο Διονύσης Τσακνής δηλώνει δημόσια την υποστήριξη του στην ...ΑΝΤΑΡΣΥΑ!
26/2/2015:
Ο Διονύσης Τσακνής αναρτά άρθρο-ανοιχτή επιστολή στο enikos.gr, το οποίο απευθήνεται στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο αποκαλεί «Αγαπητέ Αλέξη».
Το άρθρο προκαλεί για πρώτη φορά την απάντηση του 902.gr εκ μέρους του ΚΚΕ.

8/5/2015:
Με πηγή «Το Βήμα», διαβάζουμε: 
Ο Διονύσης Τσακνής θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος πρόεδρος της ΕΡΤ.
Για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου ακούγονται αρκετά ονόματα με πλέον πιθανά αυτό του διευθυντή της «Αυγής» Σταύρου Καπάκου και του πρώην Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας Λάμπρου Ταγματάρχη.  
Keep walking...
___________
* Αντικομμουνιστικό, γιατί όταν ανοίγεις ένα ιστολόγιο με αποκλείστικη του ενασχόληση το χτύπημα του ΚΚΕ και πέραν τούτου ουδέν, δεν μπορεί παρά να είσαι αντικομμουνιστής.
Και προβοκατόρικο, γιατί όταν αφήνεις σε βάθος χρόνου να εννοηθεί πως ο παραπάνω αντικομμουνισμός προέρχεται και από ..."ανώνυμα μέλη του ΚΚΕ", δεν μπορεί παρά να είσαι προβοκάτορας.

www.fadomduck2.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: