Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΜΕ

Κοντεύει ένας χρόνος από τότε που μεταξύ σοβαρού και αστείου αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα "κόκκινο" ιστολόγιο, ως απόπειρα ενημέρωσης και επικοινωνίας αυτών των ανθρώπων, Μυτιληνιών και μη, που "δεν βολεύονται με λιγότερο ουρανό", για αυτές τις καρδιές που "δε βολεύονται παρά μόνο στο δίκιο".

Η τελευταία φράση της "φιλόδοξης" παρέας μας λίγες μέρες πριν την "έναρξη" του Aristera sti Mitilini ήταν: "Ξεκινάμε, βάζουμε μερικές αναρτήσεις και όποτε ευκαιρεί ο καθένας μας, τους κωδικούς τους έχει ας κάνει και καμιά ανάρτηση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να αναδείξουμε την δράση και την ιστορία του Δημοκρατικού Στρατού Λέσβου, μετά βλέπουμε".

Όμως, η ανταπόκριση που είχαμε τα σχόλια και οι επισκέψεις συντρόφων, φίλων, "εχθρών" -πάντα σε πολιτική βάση εννοούμε- μας έκανε να αναθεωρήσουμε και να προσπαθούμε να ποστάρουμε σχεδόν καθημερινά. Σίγουρα δεν διεκδικούμε δάφνες σχετικά με την εμφάνιση, τις δημοσιεύσεις μας, τα copy-paste μας κ.λπ., όμως το σίγουρο είναι ότι μέσα από αυτή την διαδικασία βρεθήκαμε κοντά με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες ανησυχίες και προβληματισμούς και αυτό για εμάς λέει πολλά.

Έτσι, μιας και κλείνουμε ένα χρόνο, αποφασίσαμε να μαζέψουμε τα τσαμασίδια μας και να πάμε, όχι πολύ μακριά, σε άλλη διεύθυνση.

Το νέο μας "αμπρί" βρίσκεται στην οδό: http://aristeramitilini.blogspot.com, φυσικά με τον ίδιο τίτλο (Aristera sti Mitilini). Iδέες και απόψεις φυσικά, παραμένουν ίδιες και απαράλλαχτες....

Σας περιμένουμε

Τα μέλη του Aristera sti Mitilini
.
..
...
....
.....
Aristeri Poria

1 σχόλιο:

faros είπε...

Da, μήνυμα ελήφθει !