Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ !!!

“ (…) Συνάδελφοι Έλληνες επιχειρηματίες, μια από τις ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ για την επιβίωση και την αναβάθμιση των επιχειρήσεών μας είναι η άρση του καμποτάζ και η απρόσκοπτη και ασφαλής πρόσβαση των ξένων επισκεπτών στις παραδοσιακές αγορές της Αθήνας και του Πειραιά.(…)
Για τον λόγο αυτό συναποφασίσαμε την Δευτέρα 31 Μαΐου 2010 και ώρα 7.00 το πρωί να συγκεντρωθούμε όλοι μαζί στο Terminal των κρουαζιερόπλοιων στον ΟΛΠ (Ακτή Μιαούλη 10) και να καλωσορίσουμε όλοι μαζί την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου ΖΕΝΙΤΗ και όχι μόνο. (…).


• ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
• ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
• ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
• ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΛΑΚΑΣ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ ”

Μάλιστα ! Ξεκινήσανε λοιπόν οι ομάδες «αγανακτισμένων» πολιτών. Επανιδρύονται τα Τάγματα Ασφαλείας;

Όπως τον παλιό καλό καιρό, θα μαζευτούν στον Πειραιά κουνώντας σημαιάκια και θα περιμένουν την άφιξη του στόλου (συγνώμη του πλοίου). Και μιας που τα οικονομικά τους (απ΄ ότι λένε) δεν πάνε και τόσο καλά, σαν νέοι Φίλιπποι Αγγελούτσοι θα αναβιώσουν και το " Καλώς ήλθε το δολάριο "
.
Όσο για την απώλεια εσόδων από τις ενέργειες των ναυτεργατών και τα ψέματα που αραδιάζουν οι «προστάτες» του τουρισμού μας, τα έχουμε γράψει:
ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟ "ΖΕΝΙΘ" .

Εκ των πραγμάτων λοιπόν, υπάρχουν δύο καλέσματα. Ένα των επιχειρηματιών και ένα της ΠΝΟ, της ΠΕΜΕΝ, της Δημοκρατικής Κίνησης Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων (ΔΗ.Κ.Ε.Β.Ε.) και των συλλόγων Εμποροϋπάλληλων. Πρέπει να διαλέξουμε. Εμείς δεν θα σας πούμε ποιο από τα δύο να διαλέξετε, άλλωστε… “δημοκρατία” έχουμε (ακόμα…).

Για την ιστορία όμως ας δούμε τα μέλη των Εμπορικών αυτών Συλλόγων:

Βιογραφικό Πρόεδρου Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών:
(…) Μετά την αποφοίτησή του από το Κολλέγιο Αθηνών φοίτησε στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς και στο DEREE COLLEGE, Τμήμα Διοικήσεως Επιχειρήσεων. (…) ασχολείται ενεργά από ανώτατες διοικητικές θέσεις, σε οικογενειακού ενδιαφέροντος επιχειρήσεις στους τομείς της Κλωστοϋφαντουργίας, Ναυτιλίας και Διαχείρισης ακινήτων. Το υπόλοιπο βιογραφικό του μπορείτε να το διαβάσετε από εδώ:
http://www.dei.gr/Default.aspx?id=4598&nt=18&lang=1

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας:
http://www.esathena.gr/syllogos

Βιογραφικό Πρόεδρου Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά:
(…) που ασχολείται με την εισαγωγή και εμπορία γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ. (…) Η ενασχόλησή του με τον εργοδοτικό συνδικαλισμό ξεκινά το 1993. Η συνέχεια του βιογραφικού εδώ:
http://www.kerdos.gr/default.aspx?id=1196473&nt=103
Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά θα το βρείτε εδώ:
http://www.espireas.gr/site/council

Σχετικά: Πλάγια
1. Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ για την πρόκληση των εκπροσώπων των μεγαλεμπόρων Αθήνας - Πειραιά σε βάρος των ναυτεργατών
2. Σε εξέλιξη νέα επιχείρηση τρομοκράτησης όσων αγωνίζονται
3. Ανακοίνωση Π.Ε.Μ.Ε.Ν και ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ
4.
Τρεις πρόεδροι ναυτεργατικών σωματείων μιλούν για την άρση του καμποτάζ
...



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο καθείς εφ ω ετάχθει !

Κάποιοι έχουν ταχθεί με την προστυχιά, την μπόχα και την δυσωδία όπως τότε επί εποχής Τρούμπας, δυστυχώς το ... διαλαλούν κιόλας !!!