Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Ο ΦΟΝ ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ

"Φον Φούφουτους" αποκάλεσε ο κύριος αντιπρόεδρος τους εκπροσώπους της τρόϊκας, στην χθεσινή κυβερνητική σύσκεψη. Συγκεκριμένα ο κύριος Punk-alos καταφέρθηκε με έντονο τρόπο, αποκαλώντας τους εκπροσώπους της τρόικας φον Φούφουτους λέγοντας πως "δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή η οποιαδήποτε προσπάθειά τους να συνδιοικήσουν τη χώρα και να συμπεριφέρονται σαν μικροί πρωθυπουργοί, γιατί είναι απλοί υπάλληλοι, ενώ η τήρηση του μνημονίου είναι δουλειά της κυβέρνησης".

Ξεχνά βέβαια ο κύριος αντιπρόεδρος ότι το πασόκ με την υπογραφή του μνημονίου έχει παραδώσει την διακυβέρνηση της χώρας στην ΕΕ και το ΔΝΤ. Και οι εκπρόσωποι της τρόϊκας δεν συμπεριφέρονται απλά, αλλά είναι στην πραγματικότητα οι μικροί πρωθυπουργοί της Ελλάδας, και ότι ο ίδιος, ο πρωθυπουργός και ολόκληρη η κυβέρνηση είναι απλά οι υπαλληλίσκοι τους, που το μόνο τους μέλημα είναι η τήρηση του μνημονίου.

Κύριε αντιπρόεδρε οι "κουραδομαγκίστικες" εκφράσεις που εισάγετε κατά καιρούς στην πολιτική, απλά καθρεφτίζουν την αφεντομουτσουνάρα σας. Εσείς είστε το "απόλυτο τίποτα" που εκτοξεύσατε κατά του Αβραμόπουλου, εσείς είστε ο "φλούφλης" όπως αποκαλέσατε τους πολιτικούς σας αντιπάλους, εσείς είστε ο "φούφουτος" της πολιτικής.
Πιο ξεσκούφωτος από ποτέ.

από το http://punk-alos.blogspot.com

...

Δεν υπάρχουν σχόλια: