Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ...

... Και επειδή μερικοί άνθρωποι είναι και ξεχνάνε... Εμείς θα τους βοηθήσουμε να θυμούνται. Η παρακάτω εικόνα περιέχει όλα τα "λουλούδια" - λαμόγια που ψήφισαν το ασφαλιστικό. Σε μελλοντικές δηλώσεις τους και επικλήσεις για ψήφισή τους δείξτε τους αυτή την εικόνα:

Αυτοί είναι που ψήφισαν το Ασφαλιστικό στο σύνολό του.

Σ' αυτούς προσθέστε τον Σαμαρά και τους βουλευτές της ΝΔ που έδωσαν την ψήφο τους υπέρ του άρθρου 17 για την ξεθεμελίωση των Βαρέων και Ανθυγιεινών.
Σ' αυτούς συμπληρώστε τον Καρατζαφέρη, τον Γεωργιάδη, τον Πλεύρη, τον Βορίδη, τον Κοραντή και όλο το ακροδεξιό ασκέρι, που εκτός από το άρθρο 17, πριν ένα μήνα είχαν υπερψηφίσει το μνημόνιο με το ΔΝΤ, από το οποίο και απορρέει το αντιασφαλιστικό τερατούργημα.


Αυτοί είναι. Θυμηθείτε τους. Συγκρατήστε τα ονόματα των προσώπων και κυρίως τα ονόματα των κομμάτων τους, το ιδεολογικό και πολιτικό πρόσημο όλων μαζί και του καθενός ξεχωριστά.

Διαδώστε το, σε πόλεις και χωριά, σε δήμους και γειτονιές.
Αυτοί και τα κόμματά τους είναι που αποφάσισαν και (παρά την «αριστερή» επίκληση του Τσίπρα στη ...συνείδησή τους) διέταξαν:
Σαράντα χρόνια δουλειά (που σημαίνει πάνω από 50 χρόνια για να θεμελιώσεις δικαίωμα «πλήρους σύνταξης»), όριο συνταξιοδότησης στα 65 (που σημαίνει σύνταξη στα 70 και 75), συντάξιμες αποδοχές μειωμένες μέχρι και 50% για εκατομμύρια ανθρώπους που επιστρέφουν στις εποχές του «τρεις κι εξήντα», δηλαδή στη «σύνταξη» των 360 ευρώ.


Αυτοί και τα κόμματά τους είναι που αποφάσισαν και διέταξαν υπερδιπλασιασμό των απολύσεων και κατάργηση των αποζημιώσεων.
Αυτοί και τα κόμματά τους το έκαναν. Διαδώστε το!



..




Δεν υπάρχουν σχόλια: