Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Το Εργατικό Κέντρο Σάμου για τους απλήρωτους ναυτεργάτες του "ΜΥΤΙΛΗΝΗ" της ΝΕΛ

Σάμος, 1 Απρίλη, 2015
Αριθ. Πρωτ. 59
  
ΠΡΟΣ:
1) Δήμαρχο Σάμο
2) Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σάμου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
1) Στους Δημοτικούς Συμβουλους
2) Σωματεία Μέλη του ΕΚΣ
3) Μ.Μ.Ε.

Κύριε Δήμαρχε,
Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,

Γνωρίζετε ότι οι εργαζόμενοι του πλοίου Μυτιλήνη είναι απλήρωτοι εδώ και πολλούς μήνες από την εταιρεία ΝΕΛ. Από τις 5 Φλεβάρη είναι αγκυροβολημένοι στο λιμάνι Καρλοβάσου λόγω βλάβης και από τις 19 Φλεβάρη έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας για να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους.

Με αφορμή το γεγονός ότι την Πέμπτη 2 Απρίλη, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί στο Καρλόβασι, σας γνωρίζουμε ότι θα παραβρεθούμε στη συνεδρίαση, η Διοίκηση του ΕΚΣ και ναυτεργάτες από το πλήρωμα και θα θέλαμε να θέσετε ως θέμα προ ημερήσιας διάταξης το ζήτημα της έκφρασης συμπαράστασης για άμεση πληρωμή τους, εδώ και τώρα.
Σχετικά με αυτό το ζήτημα ως Διοίκηση του ΕΚΣ έχουμε κάνει πολλές παρεμβάσεις και κινητοποίηση, και θεωρούμε απαραίτητο και εσείς ως Δήμαρχος και Δημοτικού Συμβούλιο να τους στηρίξετε από τη μια αλλά και να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες προς τους αρμόδιους ώστε να πληρωθούν άμεσα.

Παρακάτω σας επισυνάπτουμε το ψήφισμα του Εργατικού Κέντρου Σάμου από την κινητοποίηση που κάναμε γι αυτό το ζήτημα στις 12 Μάρτη.

Η Διοίκηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: