Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Περιοδεία του βουλευτή του ΚΚΕ Σταύρου Τάσσου στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης

Κλιμάκιο της Κομματικής Οργάνωσης Λέσβου του ΚΚΕ με επικεφαλής το βουλευτή Σταύρο Τάσσο επισκέφτηκε την Παρασκευή το Νοσοκομείο της Μυτιλήνης.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ μίλησε με τον πρόεδρο και το γραμματέα του Σωματείου των Εργαζομένων του Νοσοκομείου. Συζήτησε με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που τους απασχολούν, τις ανάγκες και ελλείψεις σε νοσηλευτικό και άλλο προσωπικό καθώς και σε εξοπλισμό και τους ανέπτυξε τις θέσεις του ΚΚΕ για την υγεία. Τόνισε ότι είναι ανάγκη οι εργαζόμενοι να υπερασπιστούν με κάθε τρόπο το Δημόσιο Χαρακτήρα της Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και τους κάλεσε να απεργήσουν μαζικά στην πανελλαδική απεργία στις 4 Φλεβάρη και να συμμετέχουν στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ το πρωί της ίδιας μέρας στην πλατεία Σαπφούς.

Στη συνέχεια, το κλιμάκιο επισκέφτηκε το διευθυντή του ΠΕΔΥ Λέσβου κ. Χατζηγιάννη, ο οποίος και τον ευχαρίστησε γιατί όπως ο ίδιος είπε «δεν περίμενε να καταθέσει τόσο άμεσα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ το αίτημα του Ιδρύματος για απόκτηση Ψηφιακού Τομογράφου». Ακολούθησε συζήτηση για τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους εκεί, γιατρούς και νοσηλευτές και μάλιστα παρουσία των γιατρών που εκλήθησαν να παραβρίσκονται στη συζήτηση.

Ο Σταύρος Τάσσος τους τόνισε ότι θα είναι πάντα δίπλα τους για ό,τι χρειαστούν και ότι γνωρίζει πολύ καλά ότι τώρα και πολύ καιρό τα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας μας λειτουργούν και προσφέρουν υπηρεσίες σε όσους έχουν ανάγκη από τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και αυτό γίνεται ακόμα πιο έντονο στο νησί μας με τους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που έχουν περάσει και που χρειάστηκαν περίθαλψη και φροντίδα.

Το βράδυ της Παρασκευής ο βουλευτής του ΚΚΕ περιόδευσε στην Δημοτική Κοινότητα της Αγιάσου και σήμερα Σάββατο, 23 Γενάρη, θα περιοδεύσει στην αγορά της Δημοτικής Κοινότητας Καλλονής και θα επισκεφτεί το Κέντρο Υγείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: