Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των ανέργων

ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Δαβάκη και Βαλαωρίτου Τηλ ΦΑΞ: 22510-28861/22734
 
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
 
Με πολλούς αγώνες, για την ανατροπή αυτής της κατάστασης που βιώνουμε, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι Επαγγελματοβιοτέχνες και αγρότες, η νεολαία μας, και οι γυναίκες της λαϊκής οικογενειας.
 
Στα πλαίσια εορταστικών εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου, θέλοντας να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας σ`αυτούς που έχουν χάσει το δικαίωμα στη δουλεία, διοργανώνουμε χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των ανέργων οικογενειών και τους ανέργους, στην αίθουσα του παλιού Εργατικού Κέντρου Κομνηνάκη 43, πίσω από το Λιμεναρχείο, το ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2013 στις 6 μ.μ.
 
Για εμάς η αλληλεγγύη είναι όπλο μας, είναι εφόδιο, μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας και όχι ελεημοσύνη και ψίχουλα για να συνηθίσουμε τη φτώχεια, την ανεργία, την κακοπληρωμένη και απλήρωτη εργασία.
Με την εκδήλωση αυτή θέλουμε να δώσουμε ένα μήνυμα, ότι μπορούμε να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλον στη βαρβαρότητα που ζούμε σήμερα εμείς και τα παιδιά μας
Την ώρα που η κατάσταση για τους ανέργους, τους απλήρωτους, τους χαμηλοσυνταξιούχους γίνεται τραγική και οδηγεί σε γεγονότα όπως ο θάνατος του 13 χρόνου κοριτσιού που ζούσε σε συνθήκες εξαθλίωσης, η κυβέρνηση εξακολουθεί να κοροϊδεύει την φτωχολογιά. Μέσω των δήθεν κοινωνικών τιμολογίων απλώνουν το βρώμικο χέρι τους στην αλληλεγγύη, θα μεταφέρουν ξανά στο λαό τα βάρη της «κοινωνικής ευαισθησίας» τους.
 
Τώρα που ξεκινούν φάμπρικα με πλειστηριασμούς κατοικιών για χρέη λαϊκών νοικοκυριών στις τράπεζες.
Ετοιμάζουν άγριο πλιάτσικο με στόχο να τα πάρουν όλα.
Να αντηχήσει παντού το " Ένας για Όλους και Όλοι για Έναν" ».
 
Καλούμε τους ανέργους τους υποαπασχολούμενους τους χαμηλόμισθους να φέρουν τα παιδιά τους στην εκδήλωση που ετοιμάζουμε με δώρα που απλόχερα προσέφεραν και προσφέρουν οι επαγγελματίες και έμποροι, άλλοι συμπολίτες μας για να έχει επιτυχία η πρωτοβουλία του εργατικού κέντρου Λέσβου
 
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
το ΣΑΒΒΑΤΟ 28ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2013 στις 6 μ.μ.
Κομνηνάκη 43,πίσω από το Λιμεναρχείο
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: