Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Όταν η δημοσιογραφία του γνωστού ομίλου υπηρετεί την ... αλήθεια...

Γράφει ο... "αντικειμενικός",

" Κλειστοί είναι οι δρόμοι γύρω από την Ομόνοια και το Σύνταγμα. Κλειστή η οδός Πατησίων, στο ύψος του Μουσείου. Στη Βουλή κατευθύνεται πορεία μαθητών (σ.σ. έτσι αόριστα κάποιοι μαθητές), ενώ έχει ξεκινήσει και η πορεία των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ από το Πεδίον του Άρεως." (αυτό ως απάντηση σε κάποιους του Π.Α.ΜΕ που λένε ότι δεν ξεκίνησε ποτέ η πορεία των εργατοπατέρων... !!!)

Περισσότερη αλήθεια εδώ: 

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231272251 και σε περίπτωση που "διορθωθεί", ακολουθεί η σχετική φώτο:
 
Εδώ που τα λέμε δεν πρέπει να μας ξενίζει το γεγονός. Ήταν ο ίδιος δημοσιογραφικός Όμιλος που μαζί με το "Έθνος" και "Ελευθεροτυπία" είχαν αποκαλύψει τι συζητήθηκε μεταξύ Καραμανλή και Ερντοργάν σε μια συνάντηση η οποία.. δεν έγινε ποτέ...
Για φρεσκάρισμα της μνήμης, παρακαλώ ανατρέξτε στους παρακάτω συνδέσμους:
http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=274813
http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=5790
 
 Aristeri Poria
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στη χώρα του ΔΝΤ, της φτώχειας και των αυτοκτονιών κάποιοι συνεχίζουν να κάνουν με θράσος φωτογραφικές προσλήψεις! Eνώ όλοι ασχολούνται με τους άμοιρους τσιγγάνους όλοι ξέχασαν τα τρόικα boys...

To Πανεπιστήμιο Αιγαίου (το χειρότερο στην Ελλάδα σύμφωνα με τις λίστες που το ίδιο το κράτος δίνει) συνεχίζει να προσλαμβάνει κόσμο.

Εδώ η προκήρυξη:

http://www.ru.aegean.gr/announcement/attachment/1035/Prosklisi_30katigories_Orthi-signed.pdf

Διαβάστε την πριν την κατεβάσουν. Έχετε ξαναδεί να ζητάνε συγκεκριμένο master ή διδακτορικό (που το έχουν μόνο κάποιοι στην Ελλάδα) και να θεωρείται αυτό αντικειμενικότητα και αξιοκρατία; Και αν το έχετε ξαναδεί αυτό πως αλλιώς λέγεται αν όχι φωτοπρόσληψη (φωτογραφίζεται από πριν ποιος πρέπει να προσληφθεί...)

Αφού λοιπόν είχαν αποφασίσει από πριν κοροιδέψαν τον κόσμο με συνεντεύξεις για να πάρουν πάλι αυτούς που είχαν αποφασίσει από πριν. Κοινώς μας δουλεύουν. Και τα λεφτά είναι των ΕΣΠΑ!


Εμφανίστηκαν λοιπόν άτομα για τις θέσεις με περισσότερα προσόντα και βέβαια δεν τους πήρανε. Στις ενστάσεις του κόσμου το πανεπιστήμιο Αιγαίου δεν απαντάει ποτέ εγγράφως, ενώ Πρύτανης και αντιπρύτανης δεν απαντάνε στα τηλέφωνα αν θες να ρωτήσεις για τις φωτογραφικές προσλήψεις.

Ο εισαγγελέας τι κάνει; Οι δημοσιογράφοι στη Μυτιλήνη και στη Χίο; Οι φοιτητές;

ασε τους φοιτητοπατέρες ξέρουμε, όπως και οι ίδιοι ξέρουν το μέλλον τους-φωτοπροσλήψεις...

αμεση διερεύνηση του θέματος. Να απαντήσει το πανεπιστήμιο δίνοντας επιτέλους λίστες επιτυχόντων (επιτέλους) με τα προσόντα των επιλαχόντων.

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ!!

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΤΡΟΙΚΑ BOYS!!