Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Ελάτε να βαδίσουμε μαζί !

Προχωράμε με το δίκιο μας, τη δύναμή μας, την καρδιά μας. Με το ΚΚΕ!

Απευθυνόμαστε στον λαϊκό κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, που αναγνωρίζει στο ΚΚΕ την εντιμότητα, τη συνέπεια, την υπευθυνότητα. Σε όλους όσοι και όσες με βαριά καρδιά κοιτάνε πίσω. Ελάτε να βαδίσουμε μαζί στον ίδιο δρόμο, για το δίκιο μας, για τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας.

Ελάτε να βαδίσουμε μαζί για να δυναμώσουμε τη Λαϊκή Αντιπολίτευση, κόντρα στον πραγματικό αντίπαλο, την ΕΕ, το κεφάλαιο και τα στηρίγματά τους στις κυβερνήσεις, στους δήμους και τις Περιφέρειες.

Ελάτε να βαδίσουμε μαζί για να κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα μπροστά με ψήφο στο ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, ψήφο στη "Λαϊκή Συσπείρωση" στις δημοτικές και περιφερειακές.

Ελάτε να βαδίσουμε μαζί για να βγει την επόμενη ημέρα δυνατότερος ο λαός, για να μη δώσουμε δικαίωμα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ να ισχυρίζονται ότι ο λαός έδωσε έγκριση στις επιλογές τους, για να αφήσουμε πίσω το δρόμο των συνεχών θυσιών για τα κέρδη των λίγων, να χτυπήσουμε τη λογική των μειωμένων απαιτήσεων και της μισής ζωής, για να πούμε ένα δυνατό ΟΧΙ στην ΕΕ του κεφαλαίου, της φτώχειας και των πολέμων.

Ελάτε να βαδίσουμε μαζί για να ορθώσουμε πραγματικό τείχος στο φασισμό, που τροφοδοτείται από το ίδιο το σύστημα, από την αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ, από την ανοχή των άλλων πολιτικών δυνάμεων, να γκρεμίσουμε τη ναζιστική Χρυσή Αυγή από την 3η θέση.

Ελάτε να βαδίσουμε μαζί, μαζί με τους δεκάδες δοκιμασμένους αγωνιστές που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και της "Λαϊκής Συσπείρωσης", αγωνιστές που, όπως και κάποιοι από εσάς στο παρελθόν, στήριξαν άλλες επιλογές, όμως δεν εξαγοράστηκαν, έβγαλαν συμπεράσματα συμμετέχοντας στον αγώνα.

Στο ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές, στα ψηφοδέλτια για τους δήμους και τις Περιφέρειες συμμετέχουν αγωνιστές που εγκατέλειψαν κόμματα του συστήματος και ένας ολόκληρος κόσμος που κατάλαβε τα αντιλαϊκά πεπραγμένα των κυβερνήσεων και πριν ακολουθούσε τον ΣΥΡΙΖΑ ή το ΠΑΣΟΚ, ή τη ΛΑΕ, ή την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Αγωνιστές από το εργατικό κίνημα που δεν ανέχονται την ταξική συνεργασία και τις νοθείες των εγκαθέτων της ΓΣΕΕ.

Νέοι και νέες που πρωτοστατούν στους αγώνες των μαθητών, των φοιτητών, των σπουδαστών, της "Πανσπουδαστικής" στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.
Αγρότες συνδικαλιστές που μάχονται στα μπλόκα, κόντρα στην ΚΑΠ και την καταστροφή της αγροτιάς.

Απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας και των Σωμάτων Ασφαλείας, παιδιά κι αυτοί του ελληνικού λαού, που ορκίστηκαν πίστη στην πατρίδα και την υπεράσπιση των συνόρων και των κυριαρχικών δικαιωμάτων και όχι να γίνεται ξέφραγο αμπέλι των ΑμερικανοΝΑΤΟικών δολοφόνων των λαών.

Επιστήμονες, δημοσιογράφοι, άνθρωποι της Τέχνης και του Πολιτισμού που συστρατεύονται στη μάχη για να λάμψει η αλήθεια, για να "γενούνε τα σκοτάδια λάμψη".

Αθλητές και αθλήτριες, αγωνιστές του στίβου και της ζωής, παράδειγμα υψηλής αντοχής, καρτερικότητας και εκπαίδευσης.

Ελάτε όλοι και όλες να βαδίσουμε μαζί, γιατί όλοι μαζί θα μπούμε μπροστά στον αγώνα για κάθε λαϊκό πρόβλημα. Αυτό κάναμε στην Πάτρα, στην Καισαριανή, στην Πετρούπολη, στο Χαϊδάρι, στην Ικαρία. Αυτό θα κάνουμε και σε πολλούς ακόμα δήμους που θα εκλεγούν κομμουνιστές δήμαρχοι. Αυτό θα κάνουμε παντού με ακόμα περισσότερους εκλεγμένους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους.

Ελάτε να βαδίσουμε μαζί, πάρτε τη θέση σας στο πλάι του ΚΚΕ. Γιατί το ΚΚΕ έχει σχέδιο και για το σήμερα και για το αύριο. Φωτίζει µε το ανατρεπτικό του πρόγραμμα το δρόμο, για μια διαφορετική οργάνωση της κοινωνίας και της οικονομίας, με το λαό στην εξουσία και πραγματικό ιδιοκτήτη του πλούτου που παράγει. Γιατί αυτό σήμερα είναι το προοδευτικό και σύγχρονο. Η “Ελλάδα των πολλών” είναι η Ελλάδα του σοσιαλισμού!

Προχωράμε με το δίκιο μας, τη δύναμή μας, την καρδιά μας. 
Με το ΚΚΕ!

ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ!.

Δημήτρης Κουτσούμπας,
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: