Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Ελάτε να πάρουμε πίσω τη σημαία του ΕΑΜ, του ΕΛΑΣ, που ο ΣΥΡΙΖΑ τόλμησε να βάλει δίπλα στις ματοβαμμένες σημαίες του ΝΑΤΟ και των Αμερικάνων. Ελάτε να πάρουμε πίσω τις φωτογραφίες των ηρώων μας. Του Βελουχιώτη, του Μπελογιάννη, όλων των αγωνιστών ηρώων μας, που αυτοί τόλμησαν να βάλουν στα αστικά υπουργεία τους, εκεί που γράφουν και υπογράφουν τους αντεργατικούς - αντιλαϊκούς μνημονιακούς νόμους τους (VIDEO)

«Φίλες και φίλοι,
Συντρόφισσες και σύντροφοι,
Δεν τελειώσαμε ακόμα, τώρα ξεκινάμε για να δώσουμε τη μάχη των τελευταίων ημερών, των τελευταίων ωρών μέχρι να κλείσουν οι κάλπες. 
Μάχη στους τόπους δουλειάς, εργάτη τον εργάτη, μάχη σπίτι το σπίτι, άνθρωπο τον άνθρωπο, γειτονιά τη γειτονιά, χωριό το χωριό σε όλη την Ελλάδα. 
Τα δίνουμε όλα στη μάχη των τελευταίων κρίσιμων ημερών, γιατί η μάχη αυτή θα κριθεί μέχρι τη στιγμή που θα κλείσουν οι κάλπες την Κυριακή το βράδυ. Οπως ξέρουμε να κάνουμε και να δίνουμε μάχες καλά, μόνο εμείς οι κομμουνιστές, οι αγωνιστές, οι προοδευτικοί άνθρωποι.
Ελάτε να πάρουμε πίσω τη σημαία του ΕΑΜ, του ΕΛΑΣ, που ο ΣΥΡΙΖΑ τόλμησε να βάλει δίπλα στις ματοβαμμένες σημαίες του ΝΑΤΟ και των Αμερικάνων.

Ελάτε να πάρουμε πίσω τις φωτογραφίες των ηρώων μας. Του Βελουχιώτη, του Μπελογιάννη, όλων των αγωνιστών ηρώων μας, που αυτοί τόλμησαν να βάλουν στα αστικά υπουργεία τους, εκεί που γράφουν και υπογράφουν τους αντεργατικούς - αντιλαϊκούς μνημονιακούς νόμους τους.

Η ενίσχυση του ΚΚΕ είναι στο χέρι όλων μας.
ΚΚΕ δυνατό, δύναμη για το λαό.

Να οργώσουμε όλη την Αττική, όλη την Ελλάδα».

Δημήτρης Κουτσούμπας, κεντρ. προεκλογική συγκέντρωση στο Σύνταγμα 3/7/2019


Δεν υπάρχουν σχόλια: