Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ….

"Ενημερώνουμε ότι για αύριο Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, η ΓΣΕΕ ΔΕΝ έχει προκηρύξει απεργία. Ο ψευδεπίγραφος τίτλος γενική απεργία που χρησιμοποιεί μια παράταξη αφορά μόνο στην πρωτοβουλία της να καλέσει σωματεία που ελέγχει να απεργήσουν αυτή τη μέρα με πλαίσιο αιτημάτων του ΠΑ.ΜΕ (Συνδικαλιστική έκφραση του ΚΚΕ).
Η διευκρίνιση κρίνεται απαραίτητη και για λόγους πολιτικο- συνδικαλιστικούς και για την προστασία των εργαζομένων καθώς δεν καλύπτονται όσοι δεν ανήκουν στα σωματεία που έχουν προκηρύξει την απεργία. Είναι γνωστό ότι οι παρατάξεις και τα κόμματα δεν μπορούν να προκηρύσσουν Γενικές Απεργίες."


Η απάντησή μας:
Ενημερώνουμε ότι από σήμερα Πέμπτη και στο εξής, η ΓΣΕΕ (συνδικαλιστική έκφραση του ΠΑΣΟΚ) ξέχασε την μάσκα της και πλέον έχει γίνει φανερό ποιους και τι υπηρετεί. Όσο και να προσπαθεί ΔΕΝ θα περάσει ο εκφοβισμός της. Άλλωστε οι εργαζόμενοι που κατέβηκαν χθες στους δρόμους ξέρουν καλά τι "κάλυψη" τους παρείχε η Γενική Συνομοσπονδία Εραστών Εξουσίας όλα αυτά τα χρόνια.

Τόσο ξεδιάντροπα, τόσο οσφυοκαμπτικά έτρεξε να προλάβει καταστάσεις (παρασκηνιακά και μη) όμως δεν τα κατάφερε. Και αξίζουν πραγματικά πολλά μπράβο στα σωματεία που κατέβηκαν σε απεργία χωρίς να περιμένουν τις προσταγές των Golden Boys της ΓΣΕΕ.
Έγινε πλέον φανερό και σε αυτούς που είχαν μια θολή ελπίδα πως αυτοί οι "συνδικαλιστές" είναι άλλο ένα ανάχωμα...

Το ωραίο όμως είναι ότι οι έμμισθοι πληρωμένοι τραμπούκοι έδωσαν αυτόν το τίτλο σε αυτούς που ήταν στον δρόμο χθες, ενώ οι βολεμένοι του Παναγόπουλου απολάμβαναν τις παχυλές αμοιβές τους και τα air condition (όσα έχουν μείνει από αυτά που "απαλλοτρίωσαν" από τα γραφεία της ΓΣΕΕ)...

Α, ρε Παπαγιαννόπουλε......

"ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ…."












Aristeri Poria

Δεν υπάρχουν σχόλια: