Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

ΡΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...

« Θέλω να εκφράσω κι εγώ τη συμπάθειά μου στην καθαρίστρια, τη συνδικαλίστρια γι’ αυτό που έγινε στο αυτοκίνητό της. Βέβαια, όταν μιλάμε για κρίση στην οικονομία και μία καθαρίστρια έχει ένα αυτοκίνητο αρκετά ακριβό, δείχνει ότι ίσως δεν υπάρχει τόση κρίση στα φτωχότερα στρώματα! Νομίζω ότι βιτριόλι στο αυτοκίνητο δεν δικαιολογεί να της χαριστεί ένα τριάρι! Μία γκαρσονιέρα ίσως!».

Καρατζαφέρης, πρόεδρος λάος.

Ώστε έτσι λοιπόν ! Το Seat Ibiza είναι ένα “αρκετά ακριβό” αυτοκίνητο !!! Και προφανώς, αφού το λέει ο λαϊκο-ορθόδοξος πρόεδρος, το αγόρασε και εν μέσω οικονομικής κρίσης μιας και αποκλείεται να το είχε από πριν μας έρθει η κρίση ή τέλος πάντων έπρεπε να το είχε πουλήσει όταν μας ήρθε. Σα να λέμε δηλαδή ότι επειδή είσαι καθαρίστρια δεν πρέπει να έχεις αυτοκίνητο ή εάν τέλος πάντων έχεις, να μην κοστίζει πάνω από το τεράστιο ποσό των 12.300 ευρώ… δεν πρέπει, δεν το καταλαβαίνεις;
Μήπως, λέω μήπως, έριξε αυτή η ίδια βιτριόλι για να "πάρει κανένα σπιτάκι"; Καιρός είναι να μας το πει και αυτό.

Αναρωτιέμαι, πως ο γιος ενός σανοπώλη (σημειώστε ότι την εποχή εκείνη, εάν δεν κάνω λάθος, ο εκάστοτε σανοπώλης ισοδυναμούσε με έναν ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στις μέρες μας …) είπε αυτά τα λόγια. Ο άνθρωπος που με τόσο κόπο και στερήσεις έφτασε εδώ που έφτασε…

Βέβαια δεν έχει γνωρίσει ούτε απειλές αλλά ούτε και επιθέσεις εναντίον του και ίσως αυτό αποτελεί δικαιολογία… Ίσως πάλι και να «ξεθαρρεύουν» κάποιοι και να «οπλίζονται» χέρια με τα λόγια αυτά… Άλλωστε απ΄ ότι μαθαίνω κάποιοι θα βγουν να γιορτάσουν τα δικά τους «δεκεμβριανά» (επίτηδες γραμμένο με μικρό δέλτα) στον Αγ. Παντελεήμονα.
Βέβαια μπορεί και να σημαίνει: «τι έγινε ρε παιδιά, με ξεχάσατε εμένα. Από βασικός πρωταγωνιστής – ένοικος, τώρα με τις εκλογές στην ΝΔ δεν λέτε τίποτα για μένα. Γιατί βρε παλιόπαιδα; »

Το "πανάκριβο" !!! αυτοκίνητο της κας Βενετίας Μανωλοπούλου

Aristeri Poria

Δεν υπάρχουν σχόλια: