Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Το blog της ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ 


Δ. ΡΑΛΛΗ 12 ΜΑΡΟΥΣΙ ΤΗΛ: 210 8023471 Πληρ: Κάθε Τετάρτη και Παρασκευή 7-9μμ
Τηλέφωνα στην γειτονιά: Κώστας 6981014230, Στέλιος 6997245109, Δημήτρης 6946813130
Blog: www.laikipolydroso.blogspot.com – email: laikipolydroso at gmail.com

ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ
Κόντρα στην πολιτική της εξαθλίωσης

Εργαζόμενε, αυτοαπασχολούμενε, άνεργε

Το ξεκίνημα του 2012 βρίσκει τα λαϊκά στρώματα αντιμέτωπα με την πιο άγρια επίθεση των τελευταίων χρόνων.
• Τα νέα εξοντωτικά φορολογικά μέτρα μας εξαναγκάζουν να πληρώσουμε φόρους για εισοδήματα που δεν αποκτήσαμε, π.χ. κεφαλικός φόρος αλληλεγγύης, τεκμήρια κ.λ.π.

• Με το πετσόκομμα, την υποβάθμιση και την εμπορευματοποίηση των υπηρεσιών υγείας που φέρνει η λειτουργία του ΕΟΠΥΥ, μας απαγορεύει ακόμα και να αρρωστήσουμε.

• Οι νέες μειώσεις μισθών, η κατάργηση επί της ουσίας των συλλογικών συμβάσεων, η αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης, η διάλυση των όποιων κοινωνικών δομών έχουν απομείνει, της δημόσιας Υγείας και Παιδείας, φέρνει παραπέρα ανατροπές συνολικά στους όρους ζωής και δουλειάς για τη λαϊκή οικογένεια.

• Η επίθεση στους μισθούς, τα μεροκάματα και τις συντάξεις, θα οδηγήσουν στην παραπέρα μείωση της κατανάλωσης και το κλείσιμο χιλιάδων μαγαζιών και βιοτεχνιών.

• Το ψέμα και η εξαπάτηση του λαού από τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης του μαύρου μετώπου δεν έχει τέλος. Με πρόσχημα τον εντοπισμό των μεγαλοεισοδηματιών που πάντα θα φοροδιαφεύγουν, βάζει άλλη μια φορολογική θηλιά ειδικά σε όσους έχουν χαμηλά, έως και καθόλου εισοδήματα και οι οποίοι μετά από σκληρή δουλειά πολλών χρόνων κατάφεραν να αποκτήσουν έστω και ένα σαράβαλο Ι.Χ. αυτοκίνητο.

• Η μανία τους να εξοντώσουν τα λαϊκά στρώματα φτάνει στο σημείο να θεωρούν τεκμήριο διαβίωσης το γάμο, το νοικιασμένο διαμέρισμα και το Ι.Χ. αυτοκίνητο και να μας φορολογούν, ανεξάρτητα από τα πραγματικά μας εισοδήματα, ανεξάρτητα αν έχουμε βάλει λουκέτο στο μικρομάγαζό μας ή είμαστε άνεργοι.

• Η νομιμοποίηση της χρήσης των ναρκωτικών σ’ αυτή τη χρονική περίοδο δεν είναι τυχαία. Θέλουν τη νεολαία μαστουρωμένη, σπρωγμένη στην απάθεια, την αδράνεια και την καταστροφή. Αυτό μπορούν να της προσφέρουν οι υποστηρικτές του καπιταλισμού, αυτό βολεύει τις δυνάμεις του κεφαλαίου που φέρνουν μόνο δυστυχία και ανασφάλεια για τις νέες και τους νέους εργαζόμενους, ανέργους, τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών.

Όμως, ο λαός δεν έχει πει την τελευταία λέξη, το 2012 μπορεί και πρέπει να γίνει η χρονιά της λαϊκής αντεπίθεσης.

ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΣΑΣ

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ

ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ

Οργανωμένα μέτωπα πάλης παντού στη δουλειά, στη γειτονιά, στο χωράφι, στο σχολείο.
Πάλεψε οργανωμένα μέσα από την Λαϊκή Επιτροπή της γειτονιάς σου.

Να δυναμώσει το κοινό αγωνιστικό μέτωπο ΠΑΜΕ – ΠΑΣΕΒΕ – ΠΑΣΥ – ΟΓΕ –ΜΑΣ.

Να καταδικαστεί η συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ., ΛΑΟΣ και η συμμορία των κοινωνικών εταίρων (ΓΣΕΕ - ΣΕΒ - ΓΣΕΒΕΕ - ΕΣΕΕ)

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ !












Δεν υπάρχουν σχόλια: