Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Π.Α.ΜΕ ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ: ΟΙ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ

ΟΙ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ
Από τα ξημερώματα δυνάμεις καταστολής με εντολή της τρικομματικής κυβέρνησης (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) μετά από εισαγγελική εντολή, έπιασαν δουλειά στη χαλυβουργία προκειμένου να καταστείλουν τον ηρωικό αγώνα των χαλυβουργών.

Με ολόκληρο στρατό, ΜΑΤ, χημικά, επιθέσεις, συλλαμβάνοντας την περιφρούρηση των απεργών, επιχειρούν να καταστείλουν τον ηρωικό αγώνα των χαλυβουργών και να «επαναλειτουργήσουν» το εργοστάσιο, «μπάζοντας» μέσα διευθυντικά στελέχη της επιχείρησης και ομάδα απεργοσπαστών.
Καταγγέλλουμε την τρικομματική κυβέρνηση  ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ σαν τη βασική υπεύθυνη για το χτύπημα και την εισβολή των ΜΑΤ στη «Χαλυβουργία Ελλάδος».
Αποδεικνύεται ότι και αυτή η κυβέρνηση πάει χέρι- χέρι με την εργοδοσία, είναι ενωμένοι ενάντια στους εργάτες, τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα που αγωνίζονται σκληρά για να τα βγάλουν πέρα. 
Το πρωινό χτύπημα δεν στοχεύει μόνο τους αγωνιστές χαλυβουργούς που απεργούν επί 9 μήνες για τα στοιχειώδη δικαιώματά τους. Είναι επίθεση απέναντι σε όλη την εργατική τάξη, προκειμένου να σκύψει το κεφάλι, για να περάσει ο οδοστρωτήρας της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής.
Απαιτούμε να αποσυρθούν αμέσως τα ΜΑΤ απ’ τη «Χαλυβουργία» και να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες.
Η γραμματεία Ικαρίας και Φούρνων του ΠΑΜΕ καλεί κάθε σωματείο - φορέα - συλλογικότητα να εντείνει την αλληλεγγύη του στον αγώνα των χαλυβουργών.
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΟΙ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ
 

Ικαρία, 20 Ιουλίου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: