Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΝΑΞΟΣ: ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΕΣ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ΝΑΞΟΥ

Tην τραμπούκικη επίθεση και τραυματισμό σήμερα το πρωί, από χρυσαυγίτη, σε μέλος του ΠΑΜΕ Νάξου που μαζί με άλλα μέλη μοίραζαν ανακοινώσεις για το πανελλαδικό συλλαλητήριο, καταγγέλλει η γραμματεία Νάξου του ΠΑΜΕ.
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση - καταγγελία των ταξικών δυνάμεων: «Εντύπωση μας κάνει η ολιγωρία της αστυνομίας που ενώ κλήθηκε δύο φορές, ήρθε στο σημείο μετά από αρκετή ώρα (όπως πληροφορηθήκαμε) και αφού είχαν αποχωρήσει όλοι.
 
Τα μέλη του ΠΑΜΕ απευθύνθηκαν στους διερχόμενους λιμενοφύλακες οι οποίοι τους παρέπεμψαν στο Λιμεναρχείο όπου έδωσαν καταθέσεις για το συμβάν. Αυτό το γεγονός, όπως και τα τελευταία γεγονότα, με τη δολοφονία του 34χρονου Π. Φύσσα στο Κερατσίνι και την επίθεση σε μέλη και στελέχη του ΚΚΕ στο Πέραμα από τις δολοφονικές ομάδες χρυσαυγιτών, που αποτελούν συνέχεια δεκάδων επιθέσεων κατά μεταναστών, μικροεπαγγελματιών, εργαζομένων, αναδεικνύουν το εγκληματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Είναι τσιράκια του συστήματος και δύναμη που οργανώνεται και εκπαιδεύεται εναντίον του λαού και του εργατικού - λαϊκού κινήματος.
 
Καλούμε το λαό της Νάξου να καταδικάσει μαζικά και να απομονώσει τη ναζιστική Χρυσή Αυγή. Να μη δείξει καμία ανοχή στους νοσταλγούς του Χίτλερ και να μην επιτρέψει την εκδήλωση παρόμοιων φαινομένων στο νησί μας.
 
Η σημερινή στάση των μελών του ΠΑΜΕ δεν σημαίνει ότι θα δείχνουμε πάντα την ίδια ανοχή. Το οργανωμένο λαϊκό κίνημα δεν τους φοβάται και θα τους αντιμετωπίσει ανάλογα όπως έχει δείξει και η ιστορία», καταλήγει η ανακοίνωση των ταξικών δυνάμεων στην Νάξο.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: