Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ με φράουλες… Νεοδημοκράτης δικηγόρος υπερασπιστής των πιστολάδων δολοφόνων της Μανωλάδας στηρίζει ενεργά ΣΥΡΙΖΑ !!!

ΣΥΡΙΖΑ με φράουλες…

Πρώην στέλεχος της ΝΔ - Δικηγόρος φραουλά της Μανωλάδας, που έλεγε πως οι μετανάστες έχουν περισσότερα δικαιώματα από μας, στον τόπο μας" στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ στις φετινές εκλογές!
 
«Καταιγισμό από σφαίρες από απόσταση λίγων μέτρων έριξαν, χτες το απόγευμα, άνθρωποι των μεγαλοϊδιοκτητών γης - καπιταλιστών φραουλάδων της Μανωλάδας σε εξαθλιωμένους μετανάστες εργάτες γης! Οι περίπου 200 εργάτες από το Μπαγκλαντές, μετά το τέλος της δουλειάς στα θερμοκήπια, γύρω στις 6 το απόγευμα, πήγαν στα γραφεία της εταιρείας να ζητήσουν δεδουλευμένα πολλών μηνών. Εκεί, επιστάτες - μπράβοι των αφεντικών πήραν τις καραμπίνες και πυροβόλησαν εν ψυχρώ τραυματίζοντας πάνω από 35 εργάτες. Οι 11 από αυτούς χτυπήθηκαν σοβαρά.»
(Ριζοσπάστης – 18/4/2013)

Αντιγράφω τα παραπάνω, απ’ τον Ριζοσπάστη – ως υπενθύμιση απαραίτητη, για όσα θα διαβάσετε παρακάτω. Κάπως έτσι, οι πιστολάδες λακέδες των φραουλάδων της Μανωλάδας, είχαν πυροβολήσει στο ψαχνό εργάτες – μετανάστες, που ζήτησαν τα δεδουλευμένα τους.

O δικηγόρος Σάκης Κότσιφας, συνήγορος υπεράσπισης του επιχειρηματία – κτηματία είχε δηλώσει τότε τα εξής για τη δίωξη του πελάτη του: «Αντιμετωπίζει σήμερα μια εξόντωση κοινωνική, επαγγελματική για να ικανοποιηθεί μια λάθος αντίληψη περί του τρόπου αντιμετώπισης ορισμένων ανθρώπων οι οποίοι φαίνεται ότι σιγά – σιγά έχουν περισσότερα δικαιώματα από μας, στον τόπο μας.»


Πρόσεξτε: Αυτοί που έχουν περισσότεροι δικαιώματα είναι οι μετανάστες – σκλάβοι της Μανωλάδας, που δουλεύουν ήλιο με ήλιο, μένουν σε άθλιες συνθήκες και αντιμετωπίζουν και τις δολοφονικές επιθέσεις των εκμεταλλευτών τους. Η πρόκληση, η αηδία δεν έχει όριο.
 
Ο κ. Κότσιφας, όμως δεν είναι μόνο δικηγόρος. Το 2010 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Ηλίδας (Αμαλιάδα) ως «ανεξάρτητος» με τη στήριξη της ΝΔ. Στο συνδυασμό του συμμετείχαν και μέλη του ΠΑΣΟΚ. Σε τοπική ιστοσελίδα της Ηλείας, χαρακτηρίζεται ως «δραστήριο επί πολλά χρόνια στέλεχος της ΝΔ» ενώ το 2012, αυτοπαρουσιάζονταν ως υπ. βουλευτής της ΝΔ, αν και τελικά δεν συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο.
Σε πρόσφατη ανακοίνωση της, η Οργάνωση της ΝΔ στην Αμαλιάδα εγράφε πως ο Κότσιφας ήταν μέχρι πρότινος «μαχητικός υποστηρικτής» του Αντώνη Σαμαρά.

Αυτός λοιπόν, ο «αγωνιστής», ο«προοδευτικός» στις φετινές εκλογές, με δήλωση του, στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ: «Επιλέγω προσωπικά την ενεργή συμμετοχή μου για ενδυνάμωση του αντιμνημονιακού μετώπου όπως αυτό εκφράζεται στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές και Ευρωβουλευτικές εκλογές από τον ΣΥΡΙΖΑ.»!!!
 
Είναι, λοιπόν, τόσο «ανατρεπτική» η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, που μέχρι και τέτοιοι τύποι, τον στηρίζουν δημόσια. Το «καμπανάκι» χτυπάει ξανά: κανένας τίμιος άνθρωπος να μη δώσει τη ψήφο του στον ΣΥΡΙΖΑ, να κάνει στην άκρη το ψέμα και τη κοροϊδία του.
Να δυναμώσει το ΚΚΕ παντού!
 
ΥΓ. Θυμήσου και αυτό
 
ΥΓ2. Φυσικά δεν πρόκειται για τον μοναδικό νεοδημοκράτη που πάει ΣΥΡΙΖΑ…
 
αναδημοσίευση από το http://kokkiniepithesi.blogspot.gr
 

1 σχόλιο:

VASSILIS PSALLIDAS είπε...

Αυτό το άρθρο αυτό ντροπή! οι συλλογισμοί και ο τρόπος κόψε ράψε έχει κανει κακό στο κίνημα και στη αριστερά. Για σκεφτε΄΄ιτε το λίγο περίσσοτερο