Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Καλαμάτας στηρίζει τον Μανώλη Μάκαρη - προτ. υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ.!


«Η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς προτείνουν ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα εξόδου από την κρίση, έτσι ώστε να ανασχεθεί η καταστροφική πορεία της χώρας (…) η ΝΔ αποτελεί αυτή τη στιγμή τη μόνη αξιόπιστη πρόταση εξουσίας και σταθερής διακυβέρνησης».
 
Quiz!! Ποιος δήλωσε τα παραπάνω τον Απρίλη του 2012;;;
 
Κάποιο «τσιράκι» της Τρόικας και της Μέρκελ; Κάποιος υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά; ή....
μήπως κάποιος που δυο χρόνια μετά θα ήταν υποψήφιος Δήμαρχος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ;;

Απίστευτο; Καθόλου! Ο ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Καλαμάτας στηρίζει τον Μανώλη Μάκαρη που είπε τα παραπάνω στις 11-4-2012 (εφημερίδα «Ελευθερία») όταν και διεκδικούσε το χρίσμα του υποψήφιου βουλευτή Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας και συμμετείχε στον προεκλογικό αγώνα του κόμματος του Αντώνη Σαμαρά.
 
Να προσθέσουμε ορισμένα ακόμα στο Βιογραφικό του: Το 2006 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με τη ΝΔ στη Παλλήνη όπου ένα χρόνο ήταν και Αντιδήμαρχος ενώ το 2010 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος πάλι με τη ΝΔ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου!
 
Ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ… και σου βγαίνει ΝΔ!
 
ΥΓ. Τον ίδιο υποψήφιο στηρίζουν και οι ΑΝ. ΕΛ. και οι Οικολόγοι Πράσινοι…
 
ΥΓ2: Δηλαδή για να συνοψίσουμε: Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί το λαό στη Μεσσηνία να ψηφίσει για Δήμαρχο ένα πρώην στέλεχος της ΝΔ και στην Περιφέρεια ένα πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ… (Βουδούρης)
 
ΥΓ3: Εσύ που νιώθεις αριστερός συνεχίζεις να πιστεύεις πως η ψήφος σου δεν θα καταλήξει σε… συγκυβέρνηση; Μήπως να ξανασκεφτείς την επιλογή σου;
 
ΥΓ4: Μοναδική σίγουρη και τίμια επιλογή σε Δήμους, Περιφέρειες, Ευρωεκλογές και παντού η ψήφος στο ΚΚΕ!!
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: