Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Περιοδεία της ΛΑ.Σ. Χίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η περιοδεία  του υποψήφιου περιφερειάρχη  Β. Αιγαίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Στρατή Κόρακα στο νησί.
 
Συνοδευόμενος από  τους Γιώργη Αμπαζή  και Μάρκο Σκούφαλο, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη και υποψήφιο δήμαρχο αντίστοιχα αλλά και από άλλους υποψήφιους συμβούλους επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο, την Αστυνομική Δ/νση, την Περιφερειακή Διοίκηση, δημόσιους χώρους και τα δυο ναυτοχώρια Συκιάδα και Λαγκάδα.
Σε αυτά  μίλησαν εκτός από τους βασικούς ομιλητές οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Μαυρέλος, Σταμάτης Πύρρος και Φραγκούλης Κυλαδίτης στη Συκιάδα και στη Λαγκάδα η Κλαίρη Γιομέλου –Κωστάλα και Τσίγκος Στεφανής.
Τονίστηκε η δικαίωση της Λαϊκής Συσπείρωσης για τα δεινά  που υφίστανται τα χωριά μας  με την   εφαρμογή του Καλλικράτη, η σύνδεση  των προβλημάτων τους με την ΕΕ και τα σχέδια  για ένα Δήμο Επιχείρηση.
Καταγγέλθηκε η πολιτική  της  δημοτικής αρχής –ΠΑΣΟΚ-ΝΔ- που είναι νεροκουβαλητές της κυβερνητικής πολιτικής , διαχειριστής  της εξαθλίωσης της συγκυβέρνησης, στυγνός έμπορος συνειδήσεων και ρουσφετιών.
Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στους δήθεν  ανεξάρτητους που ντρέπονται να λένε ότι συμφωνούν  με τη σημερινή  πολιτική, ότι στηρίζουν  και συμφωνούν με την εντολοδόχο ΕΕ, ότι εξαπατούν το λαό,  όπως οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ που με «μαγικό ραβδάκι» θα λύσουν όλα τα προβλήματα ενώ δεν λένε κουβέντα  πως αυτή η πολιτική  ένα δρόμο έχει για να σταματήσει.:  Τον αγώνα γα την ανατροπή της.
Δεν υπάρχει, ανέφεραν, αυτοδιοίκηση  αλλά διοίκηση που αποτελεί το μακρύ χέρι του κράτους, που θέλει δημοτικές αρχές να κάνουν τη βρώμικη δουλειά.
Κατέληξαν ότι ο λαός μας πρέπει να βγάλει τα συμπεράσματά του: Να μαυρίσει  τη δημοτική  αρχή του ΠΑΣΟΚ- ΝΔ, να καταψηφίσει  τους δήθεν ανεξάρτητους και τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ.
Να υπερψηφίσει τη Λαϊκή Συσπείρωση σε Δήμο και Περιφέρεια , να της δώσει  τη διοίκηση για ένα δήμο  στο πλευρό του λαού , συμπαραστάτη του , να ενισχύσει  δυνατά το ΚΚΕ, στις ευρωεκλογές  για μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση, αποκούμπι στα οράματα του λαού μας.

7-4-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: