Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Φλερτ ΣYΡΙΖΑ-Μαρινάκη. Μυστική μεταμεσονύχτια συνάντηση Δούρου - Μαρινάκη

Φλερτ ΣYΡΙΖΑ-Μαρινάκη
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 10 Μαΐου 2014, 15:55 

Και όπως κάποια "αριστερο-κομμουνιστικά" site γράφουν ... "δημοσιεύουμε αυτούσιο το σχετικό δημοσίευμα προς ενημέρωση των αναγνωστών μας"....

Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, μετά το πέρας της προεκλογικής συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κοραή, μετατοπίστηκε στην ψαροταβέρνα του Γιάννη… Μια απλή ταβέρνα, όχι πολύ γνωστή στο ευρύ κοινό.

Όπως συμβαίνει σε όλα τα «παράνομα» φλερτ, έτσι και σ' εκείνο του ΣΥΡΙΖΑ με τον Μαρινάκη ο τόπος συνάντησης έπρεπε να απέχει από τα αδιάκριτα βλέμματα…
Στην πολιτική κουζίνα, πρωταγωνιστές ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά και πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης και η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου. Την παρέα τη συμπλήρωναν τέσσερις συνεργάτες τους.

Σε κλίμα ιδιαίτερα χαλαρό, όπως ήταν αναμενόμενο, το περιεχόμενο της συζήτησης περιεστράφη
γύρω από τις επερχόμενες εκλογές και τις πιθανές συμμαχίες.

Το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας φώναζε νωρίτερα στην πλατεία Κοραή «θα διώξουμε τους επιχειρηματίες-ιδιοκτήτες του λιμανιού» αποτελούσε άλλη μία ρητορική κορώνα προς τους παρευρισκομένους στη συγκέντρωση, προφανώς, και όχι τους μεγαλοεπιχειρηματίες. Οι λεπτομέρειες των παρασκηνίων παραμένουν πάντοτε υπόθεση των επιτελείων, καθ’ όσον στην πολιτική γίνονται πράγματα που δεν λέγονται και λέγονται πράγματα που δεν γίνονται.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη 18η Μαΐου και τις αυτοδιοικητικές εκλογές έχει ξεκινήσει. Η μάχη θα δοθεί μέχρι τέλους. Οι δημοσκοπήσεις ανατρέπουν τα μέχρι πρότινος δεδομένα και τις ισορροπίες.

Ωστόσο, η σιωπηρή αποδοχή της ΝΔ απέναντι στην υποψηφιότητα Μιχαλολιάκου, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Δρίτσας έρχεται τρίτος στις σφυγμομετρήσεις, καθιστούν το δίδυμο Μαρινάκη-Μώραλη ικανό να ρυθμίσει τις εξελίξεις στον Πειραιά.
 
Η ομιλία και η μεταμεσονύκτια συνάντηση

(...) Η κομματική σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα κατηφόρισε προς την οδό Χατζηκυριάκου και κατευθύνθηκε στην ψαροταβέρνα όπου συνέφαγε με τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη. Καθ' όλη τη διάρκεια του δείπνου άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του προέδρου του Ολυμπιακού έκαναν αισθητή την παρουσία τους, χτενίζοντας την περιοχή και ως εκ τούτου κατέστη αδύνατη η προσέγγιση στο μαγαζί, ενώ ο ιδιοκτήτης δεν επέτρεπε επίσης την πρόσβαση, δηλώνοντας στους περαστικούς ότι το κατάστημα είναι κλειστό. Τελικά, η παρέα πλήρωσε τον λογαριασμό και εξήλθε από την κεντρική είσοδο γύρω στις 2.15 τα ξημερώματα.


Aristera Mitilini: Όπως διαβάσαμε στο kokkiniepithesi.blogspot.gr η συνάντηση έγινε αλλά ήταν.... τυχαία, λένε Δούρου - Μαρινάκης...
Τυχαίο; Δεν νομίζω...Δεν υπάρχουν σχόλια: