Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

ΝΑΤΟΣ ΠΑΛΙ

Το ΚΚΕ κύριε καρατζαφύρερ δεν υπηρέτησε τη χούντα, το νεοφασισμό και στους ταγματαλήτες!sibilla.blogspot.com

Η απάντηση της Αλέκας Παπαρήγα στην προβοκάτσια Καρατζαφέρη
«Βεβαίως είναι δικαιολογημένη η αγανάκτησή μας. Εμείς δεν είμαστε γραμμένοι σε κανένα pay book.
Δεύτερο, δεν κρύβουμε τα λόγια μας, τις θέσεις μας και τις προθέσεις μας. Δεν παίζουμε παιχνίδια. Αυτό που λέμε το πιστεύουμε και ανοιχτά το λέμε και το κάνουμε.
Εγώ λέω να έρθουν μάρτυρες όλοι οι δημοσιογράφοι που ήταν και τα κανάλια έξω από τη Βουλή όταν έφτασε η πορεία του ΠΑΜΕ. Εκεί ήταν χρυσαυγίτες, γνωστοί άγνωστοι που από το 1994 είχαν κάψει το Πολυτεχνείο και ήταν εκεί μια ομάδα και έλεγε όντως «να καεί, να καεί η Βουλή» και πήγαμε, τους αφοπλίσαμε, τους πήραμε και τα δυο κοντάρια που είχαν με τη σημαία του ΠΑΜΕ.

Τους καταγγείλαμε, έγιναν αλυσίδες και όση ώρα ήταν η συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος δεν έγινε το παραμικρό επεισόδιο. Ίσως αυτοί που ήταν έξω από τη Βουλή, δεν ξέρω αν έχουν δεσμούς αίματος μόνιμους ή προσωρινούς με τον κ. Καρατζαφέρη, αλλά ειλικρινά ο κ. Καρατζαφέρης παίζει το ρόλο του προβοκάτορα σε διατεταγμένη υπηρεσία, για να επιβάλει ό,τι επιβάλει.

Ο λαός έχει δικαίωμα με τις διαδικασίες της μαζικής, της πολιτικής πάλης, να δημιουργήσει προϋποθέσεις από το να αναθεωρηθεί μέχρι και το να αλλάξει ριζικά το Σύνταγμα.
Δεν καταλάβαμε δηλαδή, τόσα χρόνια η Βουλή δεν αλλάζει το Σύνταγμα; Και βεβαίως ένα Σύνταγμα που το έχουμε καταψηφίσει λέμε στο λαό ότι είναι ένα κακό Σύνταγμα και πρέπει να παλέψει για την δημιουργία αλλαγής αυτού του Συντάγματος. Αλλά από εκεί και πέρα είναι άλλο πράγμα να βγαίνεις ντόμπρα και καθαρά να λες αυτό το Σύνταγμα είναι αντεργατικό και αντιλαϊκό και άλλο πράγμα να είσαι επαγγελματίας, ούτε καν συναισθηματικός, προβοκάτορας».


Δεν υπάρχουν σχόλια: