Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΜΕ ΛΕΣΒΟΥ: Συλλαλητήριο αύριο Τετάρτη στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΠΦΟΥΣ. Να ματαιώσουμε το έγκλημα, μπορούμε - Είναι ώρα ευθύνης και μάχης.

Ξεσηκωμός παντού, σε κάθε εργοστάσιο και επιχείρηση, σε κάθε τόπο δουλειάς, κλάδο τον κλάδο, σε κάθε γειτονία. Είναι ώρα ευθύνης και μάχης.

Εργάτες και εργάτριες, άνεργοι, εργαζόμενε λαέ, νέοι και νέες. Η μαύρη συγκυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ με τον αρχιτραπεζίτη πρωθυπουργό, η τρόικα και η ΕΕ, την Κυριακή 12 φλεβαρη με την πλειοψηφία των βουλευτών τους και την συνδρομή της κυρίας Μπακογιάνη αποφάσισαν στη βουλή την χρεοκοπία του λαού. Καταδικάζουν εμάς και κυρίως τα παιδιά μας να δουλεύουν και να ζουν εφ’ όρου ζωής με 400 ευρώ. Για να σώσουν τα κέρδη μιας χούφτας κηφήνων που ζουν από τον ιδρώτα μας, καταργούν όλα τα δικαιώματα που μας παρέδωσαν οι προηγούμενες γενιές με αμέτρητες θυσίες και αίμα.

Την Τετάρτη 22 Φλεβάρη φέρνουν με την διαδικασία του κατεπείγοντος στη βουλή, το πρώτο εφαρμοστικό νομοσχέδιο, που ρυθμίζει τον τρόπο και το μέγεθος της λεηλασίας των συντάξεων (κύριων και επικουρικών), κατάργηση και συγχώνευση των δομών υγείας, περιορισμό των φαρμακευτικών δαπανών, διευκόλυνση των δουλεμπορικών γραφείων κ.λ.π.

Aν παραδοθούμε θα δουλεύουμε όλη μέρα με μισθό χαρτζιλίκι, χωρίς ασφάλιση για εμάς και τα παιδιά μας. Οι γέροντες θα φυτοζωούν με συντάξεις πείνας. Δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο, ούτε από τα επιδόματα ανεργίας που παίρνει μικρό μέρος των ανέργων. Νομοθετούν ένα εφιαλτικό μέλλον για τις σημερινές και τις επόμενες γενιές.

Έχουμε τη δύναμη, είναι η ώρα να την νιώσουν για τα καλά. Μπορούμε να τους ανατρέψουμε.
Κάτω η μαύρη κυβέρνηση. Στα τσακίδια μαζί με την τρόικα και την Ε.Ε.

Κανένα νέο μνημόνιο. Καμία νέα συμφωνία που καταστρέφει τις ζωές μας.
Να τιμωρηθούν σκληρά ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ.

Όλοι στον αγώνα.

Όλοι στο Συλλαλητήριο την Τετάρτη 22 Φλεβάρη στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΠΦΟΥΣ στις 6.30 το απόγευμα

 
αναδημοσίευση από lesvosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: