Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Σε άλλο συνέδριο ο Λαφαζάνης;

Διάβασα προχθές σε διάφορα site πως ο Λαφαζάνης είπε προχθές σε μια εκδήλωση πως «οι προτάσεις μας ήταν πλειοψηφικές στον δραστήριο και ενεργό κόσμο του κόμματος».
 
Αν πιστέψουμε όμως, όσα γράφει η «Αυγή» στις 25/7 μάλλον οι πιο «δραστήριοι» και «θορυβώδεις» ήταν οι «οπαδοί» της πλειοψηφίας!


 
Γράφει η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ: «Το απόγευμα του Σαββάτου, η σ. Σόφη Παπαδόγιαννη (…) έγινε δέκτης αρκετών γιουχαϊσμάτων (…) Η συνέχεια και η κορύφωση των απαράδεκτων φαινομένων έγινε με τη δευτερολογία του σ. Π. Λαφαζάνη, όπου εμβρόντητοι είδαμε και ακούσαμεγιουχαϊσμάτα, φωνές, ακόμη και χειρονομίες (…) μεταφέρθηκε στον συνεδριακό χώρο από ορισμένους σύνεδρους ένα οπαδικό κλίμα». Σφυρίγματα και γιούχες ακούστηκαν και όταν μιλούσε ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ…Αν πετάξανε και μπουκάλια ή κέρματα, δεν γράφει η «Αυγή», πάντως σίγουρα οι πιο… φανατικοί οπαδοί είναι με τους άλλους!

Τόσο... σοβαρές και δημοκρατικές διαδικασίες στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως έχω ξαναγράψει εδώ.

Δεν χρειάζονται περισσότερα σχόλια, η μάχη της καρέκλας και της κουτάλας αυτά έχει… Όσο για την «αριστερή αντιπολίτευση», το έργο το έχουμε ξαναδεί στο ΠΑΣΟΚ, πάλιωσε πολύ.
 
από το fanthis.blogspot.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: