Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Ο Σταύρος Τάσσος για το σκάνδαλο NOVARTIS (VIDEO)Το ΚΚΕ δεν έχει αυταπάτες ότι και να διαλευκανθεί το σκάνδαλο «Novartis», δεν θα πάψει ο ανελέητος ανταγωνισμός ανάμεσα στις πολυεθνικές που χρησιμοποιούν κάθε «θεμιτό» και αθέμιτο μέσο για την αύξηση της κερδοφορίας τους. Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Τάσσος, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στο κανάλι «Action 24». Και το συγκεκριμένο σκάνδαλο αφορά τον ανταγωνισμό ανάμεσα σε αμερικανικά και ευρωπαϊκά μονοπώλια, πρόσθεσε επαναλαμβάνοντας τη θέση του ΚΚΕ ότι η υπόθεση πρέπει να διαλευκανθεί και να εξεταστούν όλοι οι μάρτυρες χωρίς "κουκούλες", την προστασία των οποίων πρέπει να αναλάβει το κράτος. 

Πρόσθεσε ότι συζητάμε για το σκάνδαλο όχι όμως για την ραγδαία αύξηση της συμμετοχής των ασφαλισμένων στα φάρμακα που τετραπλασσιάστηκε ως αποτέλεσμα της πολιτικής που εφαρμόζουν και η σημερινή και οι προηγούμενες κυβερνήσεις. 

Όσον αφορά την ΠΓΔΜ, τόνισε πως η ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ δεν έχει να φέρει τίποτα θετικό για τους λαούς, καθώς εντάσσεται στον ανταγωνισμό των ΗΠΑ με τη Ρωσία. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: