Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Καταγγελία της Ν.Ο. ΚΝΕ Λέσβου για Βουνάτσο, τα τσιράκια του (αντιδήμαρχους) και Λιμενικό Ταμείο

Η δημοτική αρχή «κατεβάζει» αφίσες του Φεστιβάλ - Καταγγελία της ΚΝΕ
Μιλάει ο Βουνάτσος για σκουπίδια !!!!
 
Τη δημοτική αρχή Λέσβου και το Λιμενικό Ταμείο που έδωσαν εντολή να «κατέβουν» προπαγανδιστικές αφίσες για το 39ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» καταγγέλλει η Νομαρχιακή Οργάνωση Λέσβου της ΚΝΕ.


 
Αναλυτικά αναφέρει:
«Η ΝΟ Λέσβου της ΚΝΕ καταγγέλλει στα λαϊκά στρώματα της Λέσβου τη δημοτική αρχή και το Λιμενικό Ταμείο Λέσβου που με εντολή τους τις δυο τελευταίες μέρες κατέβηκαν προπαγανδιστικές αφίσες του 39ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – "ΟΔΗΓΗΤΗ". Η εντολή ήταν στοχευμένη, μιας και όλο αυτό το διάστημα έχουν κατακλύσει τους δρόμους του νησιού αφίσες και πανό για άλλες δραστηριότητες. Αυτές δεν ενόχλησαν τη δημοτική αρχή και το λιμενικό.
 
Ο δήμαρχος Βουνάτσος, η δημοτική αρχή και το λιμενικό, για άλλη μια φορά, δίνουν διαπιστευτήρια πιστού υπηρέτη της κυβέρνησης και των μονοπωλίων, αποδεικνύει ότι είναι η φωνή τους στην τοπική διοίκηση, ενοχλείται όπως και εκείνοι από το κάλεσμα αγώνα της ΚΝΕ και του ΚΚΕ. Δε θέλει σε καμία περίπτωση να γίνονται δέκτες οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα της Λέσβου του συνθήματος του φετινού Φεστιβάλ "Άλλαξε τον κόσμο, το έχει ανάγκη".
 
Όσο για την καθαριότητα, αυτό κι αν είναι πρόσχημα! Γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο κ. Βουνάτσος και τα τσιράκια του οι αντιδήμαρχοι από τότε που ανέλαβαν, οι δρόμοι της πόλης μας και των χωριών μας έχουν γίνει εστίες μόλυνσης και μικρές χωματερές.
 
Το Πάρκο του ΙΚΑ που πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ μας τα τελευταία τρία χρόνια ήταν κυριολεκτικά σε μαύρο χάλι. Το ότι έγινε ένα πάρκο που μπορούν να πάνε οικογένειες με τα παιδιά τους για κάποιες στιγμές χαλάρωσης και παιχνιδιού, αυτό οφείλεται στα μέλη της ΚΝΕ, που κάθε χρόνο δίνουν ζωή στο πάρκο και το αφήνουν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ. Γι’ αυτό τις υποδείξεις του ο κ. Βουνάτσος, "να αφήσει το πάρκο του ΙΚΑ η ΚΝΕ όπως το βρήκε", να τις κάνει εκεί που τον παίρνει.
 
Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους οι κύριοι της δημοτικής αρχής, του λιμενικού και όποιοι άλλοι "φίλοι τους", ότι όσο και αν προσπαθήσουν να φιμώσουν τον πολιτικό διάλογο που γίνεται μέσω των αφισών μας, θα βρουν απέναντί τους όχι μόνο τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ αλλά και το σύνολο του λαού του νησιού μας».
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: