Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Δήμου Λέσβου: με το τεχνικό πρόγραμμα που παρουσίασε η Δημοτική Αρχή για το 2014 δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν ούτε οι πιο στοιχειώδεις ανάγκες των κατοίκων των χωριών μας

 
Βαγγέλης Παλαιολόγος:
 
«…το Τεχνικό Πρόγραμμα αποτελεί αναπόσπαστο συστατικό μέρος του προϋπολογισμού με το οποίο η Δημοτική Αρχή οφείλει να αντιμετωπίσει τις ανάγκες του Λεσβιακού Λαού σε έργα Κοινωνικού χαρακτήρα, υποδομές και συντηρήσεις.
Δυστυχώς όμως με το τεχνικό πρόγραμμα που παρουσίασε η Δημοτική Αρχή για το 2014 δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν ούτε οι πιο στοιχειώδεις ανάγκες των κατοίκων των χωριών μας.
Για τα Τοπικά Συμβούλια των χωριών δεν προβλέπεται σχεδόν κανένα έργο, αφού αυτό δεν ήταν δυνατό με τα λίγα ψίχουλα της ΣΑΤΑ. Πρόκειται για καθαρή κοροϊδία. ..
. Φαίνεται λοιπόν καθαρά και προβλέπεται και στο μεσοπρόθεσμο ότι μεθοδεύεται η οριστική απαλλαγή του Κράτους από τη χρηματοδότηση της Τοπικής Διοίκησηςκαι ο εξαναγκασμός των Δήμων να προχωρήσουν σε νέα χαράτσια και επιβολή τοπικών φόρων σε βάρος των κατοίκων αν θέλουν να αντιμετωπίσουν έστω τις στοιχειώδεις λαϊκές ανάγκες και σε έργα..»
 
περισσότερα εδώ: neoempros/docs/1023
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: