Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Εκλογές σήμερα στο Οικονομικό Επιμελητήριο - Δείτε τους υποψήφιους της ΔΠΚ-Ο

Εκλογές σήμερα στο Οικονομικό Επιμελητήριο
 
Σε αποφασιστική ενίσχυση των ψηφοδελτίων της καλεί η «Πανεπιστημονική»
 
Εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας πραγματοποιούνται σήμερα, Κυριακή (15/12/2013), από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Οι οικονομολόγοι της Αττικής ψηφίζουν στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (Λ.Συγγρού 136) και οι οικονομολόγοι της Θεσσαλονίκης στο 2ο Λύκειο θεσσαλονίκης (Ικτίνου 5).


Η «Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Οικονομολόγων» (ΔΠΚ-Ο) -www.dpk-o.gr- στην ανακοίνωσή της για τις εκλογές απευθύνει κάλεσμα «στους μισθωτούς, τους μικρούς αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες, τους άνεργους και τους νέους οικονομολόγους:
-- Να ξεπεράσουν φόβους και απογοήτευση, να αντιπαλέψουν αποφασιστικά την ολομέτωπη επίθεση που δέχονται από το μεγάλο κεφάλαιο και την Ευρωπαϊκή Ενωση (EE), τη συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Ο νέος "εθνικός στόχος" για το "πρωτογενές πλεόνασμα" σημαίνει νέες περικοπές για Παιδεία - Υγεία - Πρόνοια, ακόμα μεγαλύτερη φοροληστεία του λαού, προκειμένου να εξασφαλιστούν πόροι για τους μονοπωλιακούς ομίλους.
-- Να γυρίσουν την πλάτη στο νέο διπολισμό που στήνεται προς όφελος του κεφαλαίου με πυρήνες, από τη μια με τη ΝΔ και από την άλλη με τον ΣΥΡΙΖΑ».
 
Καλώντας σε αποφασιστική ενίσχυση των ψηφοδελτίων της σημειώνει: «Η ενίσχυση της ΔΠΚ-Ο αποτελεί προϋπόθεση για να μπουν εμπόδια στη λειτουργία του ΟΕΕ ως μηχανισμού υλοποίησης της αντιλαϊκής πολιτικής. Για να διεκδικηθούν από καλύτερες θέσεις σύγχρονα αιτήματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας». Και τονίζει: «Η ΔΠΚ-Ο δεν περιορίζει τη δράση της στα όργανα του ΟΕΕ. Μαζί και μέσα από τα ταξικά σωματεία, το ΠΑΜΕ και την ΠΑΣΕΒΕ πασχίζει για την οργάνωση των εργαζόμενων οικονομολόγων στο εργατικό - λαϊκό κίνημα υιοθετώντας αιτήματα που απαντούν στις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες».
 
δείτε τους υποψήφιους της ΔΠΚ-Ο εδώ:
 
http://www.dpk-o.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: