Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Ν. Σηφουνάκης - Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Λέσβου: "Ο νέος φόρος είναι μειωμένος και προοδευτικός" !!!

 
Να τον χαίρονται όσοι τον ψήφισαν και όταν έρθει ξανά η ώρα των εκλογών να θυμούνται ότι δήλωσε:
"Με την πίεση και επιμονή τόσο δική μου όσο και πολλών συναδέλφων βουλευτών ο νέος φόρος είναι πλέον μειωμένος, προοδευτικός (...) "
 
Υ.Γ. Σε περίπτωση που δεν επαρκεί το εισόδημά σας για να πληρώσετε τον "νέο" φόρο ακινήτων παρακαλώ αποταθείτε στον κ. Σηφουνάκη ο οποίος λόγω ξενοδοχείων του Ομίλου Δασκαλαντωνάκη ξέρει από ... ακίνητα.

1 σχόλιο:

Λαψαρνιώτης είπε...

H Ελληνική γλώσσα είναι απλή αρκεί να την ξέρεις, να την κατέχεις και να τη χρησιμοποιείς κατά πως πρέπει. Όταν λές "ο νέος φόρος είναι πλέον μειωμένος" ΄χρησιμοποιώντας το "πλέον μειωμένος" σημαίνει σε σύγκριση με κάποιον άλλο προϋπάρχοντα. Όταν όμως ο φόρος αυτός επιβάλλεται για πρώτη φορά, συγκρίνεις τι;; Δηλ. Συγκρίνεις κάτι με το μη υπάρχον!! Τι να πεις;!! Αλλά συγχωρείται ο άνθρωπος γιατί στα εννιά χρόνια των σπουδών του στη Γένοβα για να πάρει το Ιταλικό δίπλωμα Αρχιτέκτονα ( με τέτπιο δίπλωμα γράφτηκαν τη δεκαετία του '80 μια και καλή στο Τεχνικό Επιμελητήριο μαζεμένοι - για λόγους που έπρεπε να ικανοποιηθούν κάποιες ψηφοθηρικές ανάγκες γύρω στις 8.000 -, γιατί το ΤΕΕ αρνιόταν να τους γράψει αφού δεν τους θεωρούσε μηχανικούς) ότι διδασκόταν, το διδασκόταν στα Ιταλικά. Οπότε φυσικό είναι να ... υστερεί λίγο στα Ελληνικά. Αρκεί που λύνει προβλήματα του τόπου μας όπως το πιο απλό απ' όλα, την χρηματοδότηση με 600.000 Ευρώ για τις μελέτες του δρόμο Μυτιλήνης - Μανταμάδου (που είναι κολλημένες δεκαετίες) , για να μη αναφέρω άλλα που περιμένει να τα τελειώσει ... ο "αυτόματος πιλότος" για να τα οικειοποιηθεί κατά πως το συνηθίζει Ο Κρητικός βουλευτής Λέσβου.