Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ ΝΤΟΜΠΡΟΣ !!!

Δήλωση του Στ. Σταμούλου

«Δώσαμε έναν αγώνα με αξιοπρέπεια και με ψηλά το κεφάλι. Τον συνδέσαμε με την ανάδειξη των προβλημάτων που δημιουργεί στους Ικαριώτες η αντιλαϊκή πολιτική. Το ποσοστό γύρω στο 47%, όπως φαίνεται να διαμορφώνεται μέχρι τώρα για τη «Λαϊκή Συσπείρωση», δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ήττα. Είναι γνωστό ότι ο αντίπαλός μας σε αυτή τη μάχη ήταν συνολικά τα κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ/ ΛΑ.Ο.Σ. και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, τα οποία είχαν κατεβάσει κοινό συνδυασμό. Επειδή αυτοσκοπός μας δεν ήταν ο δήμος, αλλά η οργάνωση της πάλης των Ικαριωτών για να αντιμετωπίσουν, μαζί με όλο το λαό της χώρας, την αντιλαϊκή πολιτική, δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε και από αυτήν τη θέση, να βρισκόμαστε μπροστά στους μεγάλους αγώνες που μας περιμένουν, να αντιστεκόμαστε στα όσα δεινά θα έρθουν με την εφαρμογή του "Καλλικράτη", να παλεύουμε ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που συνεχώς γίνεται επιθετικότερη. Χαιρετίζουμε τους Ικαριώτες που στήριξαν το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" και δηλώνουμε ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους».

Εμείς, από αυτό εδώ το blog, το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ένα ευχαριστώ στους συντρόφους και τους φίλους από την Ικαρία που έδωσαν έναν τόσο όμορφο αγώνα. Χωρίς ταξίματα και ... θολώματα...
Άλλη μια φορά μας έκαναν υπερήφανους !!!

Για την ιστορία, γιατί αυτό τελικά είναι που μετράει, σας παραθέτουμε το παρακάτω πίνακα με τους ψήφους που έλαβε κάθε συνδυασμός, (είτε ανεξάρτητος, είτε αυτόνομος, είτε εξαρτημένος) την πρώτη και την δεύτερη Κυριακή.

Σχόλια δικά σας...

Διαβάστε ακόμα: Πήγε με τους "επαναστάτες"...
Aristeri PoriaΔεν υπάρχουν σχόλια: