Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ο ΛΟΓΙΚΟΣ, Ο ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΥΠΗΜΕΝΟΣ...

- «Οι οπαδοί του ΚΚΕ είναι δείγμα καθυστέρησης, πνευματικής και πολιτιστικής», «όσοι ψηφίζουν το ΚΚΕ είναι τρελοί», (Πάγκαλος - ΠΑΣΟΚ)

Απ΄ότι φαίνεται οι "τρελοί" αβγατίζουν "λογικέ" Πάγκαλε...

- «Δυστυχώς η εκστρατεία εναντίον του μνημονίου στρέφει την Ελλάδα στην Αριστερά», (Γεωργιάδης-Λά.ΟΣ)

Και να ήταν μόνο αυτό... Το τζαμί στο βοτανικό που το πας;

- «Έχει έρθει η ώρα ο αστικός κόσμος της χώρας, (...), όλοι εμείς που πιστεύουμε στον καπιταλισμό και στην ελεύθερη αγορά, εμείς που μπορούμε να συνεννοηθούμε εν πάση περιπτώσει στα τελείως βασικά, πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να συνεννοηθούμε. Γιατί αν δεν συνεννοηθούμε, το αποτέλεσμα θα είναι σε επόμενες εκλογές να μην είναι το ΚΚΕ στο 14%, αλλά να είναι στο 34% και να μας κυβερνούν οι μπολσεβίκοι». Του ιδίου με πριν αστικό-φασίστα.

Τα "τελείως βασικά" και στα οποία συνεννοήστε πολύ καλά όλοι εσείς, είναι η ανεργία, η μείωση μισθών και συντάξεων, το κυνήγι και η εξόντωση του μικρο-έμπορου/βιοτέχνη/επαγγελματία, η SIEMENS και κάθε παρόμοια "χορηγία", η υπόκλιση σε κάθε κρατούντα....Απλώς σε "ώρες δύσκολες" αναλαμβάνουν τα σκυλιά του καπιταλισμού να προστατεύσουν το χωράφι των αφεντικών τους. Και τα σκυλιά αυτά έχουν όνομα, τα λένε φασισταριά...

- «Η αντιμνημονιακή εκστρατεία είχε απόδοση για το ΚΚΕ, που διεξήγαγε μια πρωτοφανή για ελληνικές αυτοδιοικητικές εκλογές εκστρατεία, με ενιαία ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα και το οποίο συνέχιζε να απολαμβάνει την επίσης πρωτοφανή "ασυλία" εκ μέρους των κυρίαρχων πολιτικών κομμάτων να λέει και να προπαγανδίζει οτιδήποτε χωρίς ουδένα πολιτικό αντίλογο, πέραν της απολύτως γενικής αναφοράς της ριζικής διαφωνίας μαζί του», (Φ. Κουβέλης, ΔΗ.ΑΡ.)

Απ΄ότι κατάλαβα περισσότερο στεναχωρήθηκαν για την άνοδο του ΚΚΕ οι "δημοκράτες αριστεροί" παρά οι ΠΑΣοσιαλιστές. Έτσι πρέπει !!! Προκειμένου να δείξουν "καλή διαγωγή" μπας και τους πετάξουν κανένα κοκαλάκι... εξουσίας...
Όσο για την πρωτοφανή προβολή τους σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα...



Aristeri Poria

Δεν υπάρχουν σχόλια: