Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΓΚΑΛΙ: ΣΥΡΙΖΑ (Ecoleft) ΚΑΙ ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ;

Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται



Κώστας Ζαχαριάδης:

"...Εν έτη 2013 έφτιαξαν ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι από κομμένο θερμοσίφωνα για να ψήνουν και να ζεσταίνονται σε κλειστό χώρο. Οι άνθρωποι αυτοί με βάση τις στατιστικές ανήκουν στο υψηλότερο μορφωτικό κλάσμα της ελληνικής κοινωνίας κι όμως αγνοούσαν τις συνέπειες μιας τέτοιας πράξης ή τις γνώριζαν εν μέρει και τις υποτίμησαν.
Η είδηση αποτελεί μια τραγική επιβεβαίωση ότι πληρώνουμε σαν κοινωνία με πολύ βαρύ τίμημα, πέρα από πολιτικά σφάλματα – εγκλήματα και άλλες ανεπάρκειες όπως η χαμηλή κοινωνική μας μόρφωση και η υποτίμηση της αίσθησης των πραγματικών κινδύνων..."
Πηγή: ecoleft

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το σχόλιο του Θ.Τζήμερου στο tweeter προκάλεσε την άμεση καθαίρεση του από τη θέση του διευθυντή επικοινωνίας του "δημιουργία ξανά", ενώ έχει δρομολογηθεί και η οριστική διαγραφή του από το κόμμα.
 
Καμμία αντίδραση ΔΕΝ έχει προκύψει από τον χώρο της "οικολογικής αριστεράς" (ένα ακόμη χαϊδευτικό του ΣΥΡΙΖΑ), για την προβολή των πιο πάνω απόψεων σε μέσο του πολιτικού αυτού χώρου.
 
Αντί δικού μας σχόλιου, θα επαναλάβουμε ένα που ακολούθησε το κείμενο στο ecoleft:
 
Ναι πράγματι χρειάζεται παιδεία, περιβαλλοντική αγωγή, δημοσία υγεία, αναλυτική γεωμετρία, διαφορικές εξισώσεις, διοφαντική ανάλυση, ψυχολογία όχλου...ευτυχώς δηλαδή γιατί νόμισα οτι θα χρειαστεί πετρέλαιο που είναι και ακριβό...ρε γελοίε.

Πηγή: Fadomduck
 
αναδημοσίευση από leninreloaded
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: