Τρίτη 20 Μαΐου 2014

... και Καινούργιος Κόσμος να χτιστΕί !!!

... και Καινούργιος Κόσμος να χτιστΕί !!!

Είναι βέβαιο, ιδιαίτερα σήμερα, μετά από πέντε χρόνια έντασης της αντιλαϊκής πολιτικής, που είχε ως αποτέλεσμα την ανατροπή όλων των δίκαιων κατακτήσεων του λαού μας, ότι υπάρχουν οι αντικειμενικές συνθήκες για να βγάλουν όλοι οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι αγρότες, η νεολαία, το σύνολο των πληγωμένων λαϊκών στρωμάτων συμπεράσματα για το πώς χτίστηκε η βαρβαρότητα, από ποιους και ποιους ωφέλησε και να τους γκρεμίσουν.

Στη θέση τους να χτίσουν τη ζωή τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους, μαζί με αυτούς που παλεύουν σ' αυτόν το δρόμο ανάπτυξης και φυσικά αυτοί είναι μόνο οι κομμουνιστές.

Όλοι οι άλλοι κουβαλάνε μαζί τους υλικά από τα μπάζα του κατεδαφιστέου!
ΓΙΑΤΙ, κανένας εργαζόμενος ή υπάλληλος, κανένας συνταξιούχος, δημόσιου ή ιδιωτικού τομέα δεν γλίτωσε από τη λεηλασία της αντιλαϊκής κυβέρνησης. Ακόμα και οι εργαζόμενοι στο πολύ στενό πυρήνα του κράτους (Δικαιοσύνη, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Στρατός κλπ.), αφού χρησιμοποιήθηκαν, μέσα από τους αντιλαϊκούς ταξικούς αστικούς θεσμούς για το πέρασμα των βάρβαρων μέτρων, είδανε - είδαμε όλοι το πρόσωπο του ίδιου ταξικού εχθρού και νιώσαμε την φτέρνα του να πατάει κυριολεκτικά τη ζωή μας.

Η συγκυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της, για να μπερδέψουν τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, μιλάνε με "διαρροές" για αποκατάσταση των βλαβών μέσα από τη Δικαιοσύνη. Κι αυτό, την ίδια στιγμή που όλοι αυτοί μιλάνε για ΙΣΟΒΑΡΒΑΡΑ μέτρα που θα ξαναπάρουν πίσω το όποιο ψίχουλο κι αν δοθεί.
Αποτέλεσμα αυτής της καπιταλιστικής πραγματικότητας είναι η διεύρυνση των κοινωνικών αντιθέσεων.

Δηλαδή, ενώ ο λαός εξαθλιώνεται, οδηγούμενος από την αγανάκτηση στην απογοήτευση, γιατί καταλαβαίνει ότι εντός των τειχών δεν υπάρχει σωτήρια λύση, αντίθετα οι μεγαλοεπιχειρηματίες, αξιοποιώντας την κρίση τους, πολλοί από αυτούς γίνονται πλουσιότεροι.

Παράλληλα χρησιμοποιούν το πολυεργαλείο τους, το ναζισμό, για να φοβίζουν το λαό και να τον κρατούν γονατιστό.

ΓΙ' ΑΥΤΟ, αν και δεν χρειάζεται, θα πειράξουμε λίγο τους στίχους του ποιητή, που, ως άλλος οδηγητής, προτρέπει, δείχνοντας στον πραγματικό Κυρίαρχο, το άχρηστο παλιό και το αναγκαίο καινούργιο, για να μας κάνει πρωτομάστορες της ίδιας μας της ζωής.

Τι μας έμεινε Νικήτα/ γύρνα πίσω σου και κοίτα... (κοίτα τη ζωή σου κοίτα...)
Τι μας έμεινε Λευτέρη /πού 'ναι του ΛΑΟΥ το χέρι,
Να κάψει την ΕΥΡΩ-ΛΥΚΟΦΩΛΙΑ και τον ΚΑΠΙΤΑ-ληστή
και Καινούργιος Κόσμος να χτιστΕί !!!

ΑΥΤΟΣ ο κόσμος θα χτιστεί, με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ όλων, εκτός από αυτούς που βαράνε ΠΡΟΣΟΧΗΗΗ, κάνουν ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ και προστάζουν ΕΓΕΡΘΗΤΩΩΩ, στο διάβα της καπιταλιστικής βαρβαρότητας!!!».

Τριαντάφυλλος Μπαλωμένος, 
Συνταξιούχος αστυνομικός, αντιπρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Αττικής
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: