Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Καταγγελία του ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ για την ανάκληση των μελών του από το ΙΚΑ

        
Καταγγέλλουμε την απόφαση του τμήματος Συλλογικών Οργάνων του ΙΚΑ και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου που ανακαλεί τον διορισμό της συναδέλφου – μέλους της διοίκησης του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Μαρίας Βουλβούλη, της εκπροσώπου του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης Μάρως Βερβενιώτου, και της εκπροσώπου του ΟΑΕΕ Άννας Κλούρα, από την τοπική Διοικητική Επιτροπή Υποκαταστήματος ΙΚΑ- ΕΤΑΜ Μυτιλήνης, με αφορμή την στάση της συναδέλφου και των άλλων μελών να υπερασπιστούν στην επιτροπή του ΙΚΑ εργαζόμενο, κάτι το οποίο γι’ αυτούς θεωρείται άνομο.

        Δηλώνουμε ότι η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου σε οποιαδήποτε επιτροπή και αν συμμετέχει υπερασπίζει και προάγει τα συμφέροντα του εργαζομένου, της εργατικής τάξης. Οι θέσεις μας είναι θέσεις του ταξικού κινήματος και με βάση αυτές κινούμαστε. Οι αντεργατικοί νόμοι που έχουν ψηφιστεί και θα ψηφιστούν, εφαρμόζονται από τις κυβερνήσεις και τα μακριά τους χέρια (υπηρεσίες, περιφέρειες, δήμοι) και έχουν μοναδικό σκοπό την υπεράσπιση των συμφερόντων των μεγαλοεργοδοτών, και όχι των δικαιωμάτων της εργατικής τάξης.

Δεν θα τους περάσει!

        Όσο και αν προσπαθούν δεν θα μας φιμώσουν. Η φωνή μας είναι φωνή των εργαζομένων που ασφυκτιούν με όλους αυτούς τους αντιλαϊκούς – αντεργατικούς νόμους που εφαρμόζονται.

        Για τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, των ταξικών σωματείων, συνδικάτων και ομοσπονδιών, νόμος είναι το δίκιο του εργάτη. Δεν θα μας βάλουν σε καλούπια όπως αυτοί επιθυμούν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: