Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟ

Την Τρίτη ανακοινώνει τους επικεφαλής των συνδυασμών του το Κ.Κ.Ε..

Σε ανοιχτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Σαπφούς (Τρίτη 20 Ιουλίου στις 9 το βράδυ) θα παρουσιάσει τους επικεφαλείς των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το δήμο Λέσβου και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, καθώς και τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Λέσβου.

Σε ανακοίνωσή της, η Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του Κ.Κ.Ε. καλεί όλα τα λαϊκά στρώματα της πόλης και των χωριών να πλαισιώσουν και να στηρίξουν τους αγωνιστικούς συνδυασμούς της «Λαϊκής Συσπείρωσης», απομονώνοντας τους εκπροσώπους των συντηρητικών επιλογών της κυβέρνησης, της Ν.Δ. και της Ε.Ε., είτε αυτοί παρουσιαστούν με το μανδύα των δήθεν ανεξάρτητων είτε όχι, και να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα αντίστασης στις αντιλαϊκές μεθοδεύσεις που κάνουν αφόρητη της ζωή τους.

"Αυτό που δεν έκανε ο εργαζόμενος λαός στις εθνικές εκλογές, να τοΈντονα τολμήσει τώρα. Να κάνει το θεαματικό βήμα, να γείρει την πλάστιγγα του συσχετισμού δυνάμεων υπέρ του. Η αλλαγή συσχετισμού δε γίνεται με την περιπλάνηση ανάμεσα στα διάφορα κόμματα του ευρωμονόδρομου και της πλουτοκρατίας, αλλά ψηφίζοντας Κ.Κ.Ε., ανεξάρτητα αν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις σε ορισμένα θέματα."

Η εκλογή κομμουνιστών έχει σκοπό να εκφραστεί η αγανάκτηση, η διαμαρτυρία και η καταδίκη της κυρίαρχης πολιτικής και των εκφραστών της στην τοπική διοίκηση. Να υπάρχει μέσα στα όργανα αυτά η φωνή του λαού, που θα αποκαλύπτει, θα ενημερώνει και θα στηρίζει τα λαϊκά συμφέροντα. Οι κομμουνιστές που θα εκλεγούν θα είναι το μάτι και το αυτί του λαού σε όλους τους δήμους και τις Περιφέρειες.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο βουλευτής, Σταύρος Σκοπελίτης και θα χαιρετίσει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στρατής Κόρακας.



...


Δεν υπάρχουν σχόλια: